Jasno
16°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Zlaté pravidlo Kate Middleton pri výchove detí: Používala ho aj princezná Diana!
Zdielať na

Zlaté pravidlo Kate Middleton pri výchove detí: Používala ho aj princezná Diana!

Zdroj: Profimedia

Tri deti princa Williama a Kate Middleton sú na spoločenských akciách pod drobnohľadom verejnosti, preto sa musia vhodne správať, čo sa im väčšinou aj darí. Ako to ich rodičia docielili? Takto!

Ak ste rodičmi malých detí, zrejme ste sa sa už niekedy ocitli v situáciách, kedy sa vaše ratolesti na verejnosti nesprávali podľa vašich očakávaní. Podobne sú na tom aj Kate s Williamom, ktorým sa až na pár výnimiek, vždy podarí svoje tri deti presvedčiť, aby sa správali tak, ako sa to od nich očakáva. Ako to robia?

​Kate používa niekoľko výchovných trikov, ktoré naozaj fungujú. Jej zlatým pravidlom je, byť k svojim deťom milá! "Na mnohých fotkách a videách vidieť, ako Kate drží deti za ruky, hladká ich po vlasoch, objíma ich a keď sa s nimi rozpráva, kľakne si, aby sa im pozerala do očí..." priznala pre americký web hellomagazine.com Danielle Stacey, odborníčka na kráľovskú rodinu. Okrem toho majú Kate s Williamom ďalšie zásadné pravidlo - na svoje deti nikdy nekričia a dokonca ani im nedovolia, aby kričali jeden na druhého. Ak ich neposlúchnu, miesto trestov a rôznych zákazov si ich zoberú na "pokec" na gauč. Pokojným hlasom im vysvetlia, čo urobili zle a aké to má následky. Myslíte si, že by to fungovalo aj u vašich ratolestí? 

Súvisiace články

Najčítanejšie