Skoro jasno
20°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Influencerku šikanujú za to, že jej manžel je príliš sexi: Vraj som tučná a nezaslúžim si HO!
Zdielať na

Influencerku šikanujú za to, že jej manžel je príliš sexi: Vraj som tučná a nezaslúžim si HO!

Zdroj: aliciamccarvell

Hoci manželia tvrdia, že majú láskyplný a krásny vzťah, ich fanúšikovia na sociálnych sieťach o tom až tak presvedčení nie sú. Dôvodom je ich veľký váhový rozdiel!

Kanadská influencerka Alicia McCarvell je na sociálnych sieťach veľmi obľúbená a s fanúšikmi sa často delí aj o pocity a príhody so svojho manželstva. Napriek tomu, že má so svojím manželom Scottom dlhoročný a pevný vzťah, denne sa stretávajú s nepochopením a urážkami. Ľudia jednoducho nevedia prekúsnuť fakt, že jej manžel má sexi svalnatú postavu, kým ona má desiatky kíl navyše a nosí veľkosť XXL, píše The Sun.

Láska nepozná váhový rozdiel 

Ľudia nevedia pochopiť, že taký príťažlivý a svalnatý muž by mohol úprimne milovať ženu s nadváhou. Vysvetľujú si to tak, že buď trpí „fat fetišom“ alebo je s ňou kvôli peniazom.

Tŕňom v oku bolo aj video zamilovanej dvojice, kde sa spoločne chystali svadbu. Scott v klipe stojí vedľa silnejšej manželky do pol tela a už na prvý pohľad je jasné, že trávi veľa času v posilňovni. „Moje video sa stalo virálne a ja viem, že všetci vieme, prečo to tak je,“ reagovala na klip Alicia. „Je to preto, že podľa štandardov krásy jednoducho nedávame zmysel,“ povzdychla si žena, ktorá dennodenne čelí toxickým komentárom a nepochopeniu.   

„Svet sa na nás pozerá a okamžite si Scotta cení viac ako mňa. Ľudia hovoria veci ako: ‚Ach, možno ale nebola taká tučná, keď sa stretli,” alebo‚ “No áno, tá musí byť asi veľmi bohatá',“ a tak ďalej.

Alicia využíva sociálne siete práve na to, aby túto bariéru v spoločnosti zničila a aby ľuďom ukázala, že človek môže druhého milovať bez ohľadu na kilá a vzhľad, pretože záleží len na tom, aký je ten človek vo vnútri. 

Súvisiace články

Najčítanejšie