Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Slávnu herečku zvozili za fotku s dcérou: V jej veku je TO vraj nevhodné, čo poviete vy?
Zdielať na

Slávnu herečku zvozili za fotku s dcérou: V jej veku je TO vraj nevhodné, čo poviete vy?

Zdroj: Profimedia

Jediným záberom vyvolala ostrú diskusiu na sociálnej sieti. Mnohé matky sa zhodli, že také veľké dievča je toto už zvláštne a mama by jej to nemala dovoliť. Súhlasíte s týmto tvrdením aj vy?

Hollywoodska herečka Alyssa Milano (51) si získala srdce fanúšikov predovšetkým vďaka úlohe Phoebe v seriáli Čarodejnice či napríklad v dnes už kultovom seriáli Melrose Place.  Sympatická dvojnásobná mamina sa občas podelí aj so zábermi zo súkromia, no touto fotkou veľa pozitívnych komentárov nedostala, píše brightside.me. Čo poviete, zaslúžila si takú kritiku?

Celebritná mamina sa s fanúšikmi podelila o záber s dcérkou Elizabellou, ktorá s ňou spala v posteli, teda skôr rovno na nej. Obyčajne by na tom nebolo nič zvláštne, keby jej dcérka nemala už 9 rokov, “Takto vyzerá spoločné spanie,” napísala Alyssa k záberu, na ktorom dcérka leží na nej a rukou jej zakrýva časť tváre.

Kým časť rodičov ju pochválila za úprimný a neprikrášlený záber a podporila ju, nech si to užíva, ešte kým sa dá, oveľa viac ľudí ju zahrnulo kritikou. Myslia si totiž, že v takomto veku má už dieťa dávno samostatne spávať vo svojej izbe a rovnako dopriať nerušený spánok aj rodičom.

Nuž, keby to mamine prekážalo, asi by sa vyslobodila a ľahla si o kúsok ďalej, no nie? Čo si o spaní v spoločnej posteli s deťmi myslíte vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie