Oblačno
21°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Českej promi manželke ženy poriadne naložili: Si umelé monštrum s ústami ako káčer
Zdielať na

Českej promi manželke ženy poriadne naložili: Si umelé monštrum s ústami ako káčer

Zdroj: Instagram

S poriadne nepríjemnou kritikou sa musela vysporiadať manželka českého hokejového trénera Marie Růžičková. Ženy sa totiž pustili do jej vzhľadu, ktorý je na miestne pomery trochu extravagantný...

Manželka známeho českého hokejového trénera Vladimíra Růžičky má svojský vkus, ktorý mnohým ženám poriadne leží v žalúdku. A keďže na sociálnych sieťach sa mnohí ľudia za svoje názory nehanbia a radi sa do niekoho pustia, Marie si to poriadne odniesla. 

Emotívna relácia V siedmom nebi sa opäť vracia na televízne obrazovky!

"Ježiši, tá je čierna, tá je umelá, je to monštrum, vyzerá na 50, presolárkovaná, ústa ako kačka... To je náš súčasný svet... Nikoho nezaujíma, aký si človek, aký je tvoj charakter, čo máš v hlave... Nie, poďme radšej súdiť podľa vzhľadu, poďme urážať, nadávať a ponižovať... Každý predsa nejako vyzerá, každý má rád niečo iné, každý je svojím spôsobom krásny, ale to predsa nehovorí o tom, kto je aký človek vo vnútri. Najdôležitejšie je byť zdravý, šťastný, byť milovaný a milovať," nechala sa počuť Marie, ktorú ženy pre jej extravagantný vzhľad zasypali spŕškou kritiky. 

Súvisiace články

Najčítanejšie