Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Nora Kabrheľová je na dôchodku, no má novú prácu: Maká v nej od 5 rána!
Zdielať na

Nora Kabrheľová je na dôchodku, no má novú prácu: Maká v nej od 5 rána!

Zdroj: TV JOJ

Pred rokmi sa Nora pýšila luxusným životným štýlom a jej šatník bol plný extravagantných módnych kúskov. Tie časy sú dávno preč, no podnikavého ducha niekdajšia televízna hviezda nezaprie!

Nora sa netají tým, že o všetok svoj luxus prišla a v súčasnosti je z nej už iba "obyčajná" dôchodkyňa. Svoje dni si však z času na čas spestrí práve tým, že účinkuje v populárnych televíznych šou televízie JOJ. Mohli ste ju vidieť v Nákupných maniačkach aj v kulinárskej šou Bez servítky. Nora sa však pochválila aj novinkou, ktorej sa vo voľnom čase venuje. 

​Pustila sa do výroby vlastných kabeliek! Ide o háčkované a ručne vyrábané kúsky na rôzne príležitosti. "Môžete si objednať, ak chcete. Je to ručná práca, moja práca, čiže viete, že to niečo stojí," vysvetlila Nora. Asi ani ona sama nečakala, že o jej kabelky bude taký veľký záujem! "Nepočítala som, že bude taký obrovský záujem. Strašne ma ruky bolia, ale cením si, že ľudia vedia oceniť ručnú prácu," priznala nám. Ženy jej práca natoľko, že má čo robiť! "Od piatej rána už háčkujem," dodala. Čo sa týka ceny, tak tá je pri každej kabelke individuálna. 

instagram/nora_kabrhelova

Súvisiace články

Najčítanejšie