Polojasno
17°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Legendárna herečka šokovala svojím vzhľadom: Ľudia ju prirovnávajú k voskovej figuríne
Zdielať na

Legendárna herečka šokovala svojím vzhľadom: Ľudia ju prirovnávajú k voskovej figuríne

Zdroj: Profimedia

Keď sa niekto nedokáže zmieriť s pribúdajúcim vekom, môže to dopadnúť aj takto. Ikonická herečka má stále obdivuhodnú figúru, no tvár má už takú strnulú, že má aj problém usmiať sa.

Legendárna herečka Jane Fonda (86) ani po osemdesiatke nestráca energiu a rada sa zúčastňuje spoločenských akcií. Na tej najnovšej však ľudia mali pocit, že túžba po mladistvom vzhľade herečku obrala o jej pôvodné črty, píše metro.co.uk.

V dnešnej dobe je vďaka mnohým zákrokom plastickej chirurgie oveľa jednoduchšie zostať dlhšie mladý. Samozrejme záleží na prostriedkoch a tiež na tom, ako kvalitný lekári sa daného človeka ujmú, a tiež aj na miere, s ktorou si nechá svoje telo upravovať. Jane Fonda už desiatky rokov patrí medzi ospevované herečky, a tak je jasné, že si aj vo vyššom veku chce zachovať šmrnc a na verejnosti pôsobiť sviežo. Niektorí ľudia ale majú pocit, že to s úpravami štyri roky pred deväťdesiatkou trochu preháňa. 

Profimedia

Herečka sa zúčastnila akcie Annual Hammer Museum Gala v Los Angeles, ktorá pomáha „oslavovať umelcov a ikony, ktorí svojim dielom významne prispeli spoločnosti“. Jane Fonda si obliekla čierne vypasované zamatové sako s množstvom ozdôb, pod ktoré si dala čiernu košeľu a outfit doplnila zamatovými nohavicami. Nezabudla ani na výrazný mejkap pozostávajúci z dymových očí a výrazného rúžu.

View this post on Instagram

A post shared by Cecilia (@jane.and.fonda)

A možno práve aj výrazný mejkap prispel k tomu, že sa ľuďom zdá herečkina túžba po dokonalosti už trochu prehnaná. „V 86 rokoch nepochybne vyzerá dobre. Ale nie ako Jane Fonda. Čo si to urobila s tvárou? Bola taká príťažlivá,“ znie jeden z množstva komentárov.  

Niektorí herečku dokonca prirovnávajú k voskovej figuríne a mnohí píšu, že ju ani nemohli spoznať. Čo na aktuálny vzhľad tejto živej legendy hovoríte vy?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie