Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Najznámejšia stážistka Monica Lewinsky dnes ohromuje: Spoznali by ste ju ešte?
Zdielať na

Najznámejšia stážistka Monica Lewinsky dnes ohromuje: Spoznali by ste ju ešte?

Zdroj: Profimedia.sk

Uplynulo už viac ako 20 rokov od aféry, ktorá otriasla Bielym domom. Vtedajšieho amerického prezidenta Billa Clintona mladá praktikantka obvinila zo sexuálneho obťažovania...

Vtedy len 23-ročná Monica verejne priznala, že prežila aféru s niekdajším veľmi populárnym americkým prezidentom Billom Clintonom. Ten celú aféru najprv zatĺkal, no pod ťarchou dôkazov nakoniec všetko priznal a verejne sa ospravedlnil. 

Monica sa tak cez noc stala svetoznáma a médiá sa išli o ňu potrhať... O afére s prezidentom vzniklo aj niekoľko filmov, seriálov a dokumentov. Bruneta naplno zaťažila práve odvrátenú stranu slávy -  stala sa terčom žartov, posmeškov, mnohé známe tváre sa na nej zabávali, ľudia ju nenávideli a vyhrážali sa jej. S odstupom rokov, Lewinsky v mnohých rozhovoroch prezradila, že to, čo zažívala po prevalení škandálu, bola hotová nočná mora. „V roku 1998 som prišla o svoju reputáciu, dôstojnosť a takmer som o všetko prišla. Skoro som stratila svoj život,“ priznala v médiách. Desať rokov žila mimo pozornosti médií, no potom sa začala angažovať v kyberšikane, ktorú zažila na vlastnej koži. Robí prednášky na školách, pôsobí v rôznych charitách a pomáha mladým ľuďom. 

Profimedia.sk

​​Nie je to tak dávno, čo sa podieľala aj na tvorbe televízneho seriálu, ktorého témou je práve aféra, ktorú na vlastnej koži zažila. Sama Monica sa pred pol rokom objavila aj v americkej televízii, kde o seriáli porozprávala. Takmer päťdesiatročná žena vyzerá lepšie ako v mladosti. Lewinsky sa po škandále nikdy nevydala a nemá ani vlastné deti. 

Takto vyzerá Monica dnes

Súvisiace články

Najčítanejšie