Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Jennifer Aniston TO povedala za všetkých: Jej odkaz ukrajinským ženám vás dojme
Zdielať na

Jennifer Aniston TO povedala za všetkých: Jej odkaz ukrajinským ženám vás dojme

Zdroj: Profimedia

Hrôzostrašná vojna na Ukrajine a kruté osudy nevinných ľudí sa dotýkajú nás všetkých. Súcit, spolupatričnosť aj konkrétnu pomoc neváhali ponúknuť aj mnohé celebrity, medzi nimi aj obľúbená hollywoodska herečka.

Jennifer Aniston (53) je známa tým, že sa nebojí vyjadriť svoj názor nahlas a verejne. Dokázala to aj krátko po vypuknutí pandémie, keď propagovala očkovanie a ktitizovala jeho odporcov. Ľahostajná jej rozhodne nie je ani situácia na Ukrajine, ktorú s hrôzou sleduje a snaží sa pomôcť ako len môže.

Poklona ukrajinským ženám

Jennifer Aniston vyjadrila hold všetkým matkám a ženám na Ukrajine pri príležitosti Medzinárodného dňa žien. Na Instagrame zverejnila sériu fotografií, aby tak zdôraznila neuveriteľnú statočnosť žien bojujúcich za svoju krajinu počas vojny. Na záberoch sú ukrajinské ženy všetkých vekových kategórií, niektoré sú v uniformách priamo na bojisku, iné sa zúčastňujú protestov, ďalšie pomáhajú raneným či vlastným telom chránia svoje deti.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

“Myslím na všetky ženy a dievčatá na Ukrajine aj inde vo svete, ktoré dnes hrdinsky bojujú za svoju krajinu a ľudí ako vojačky, matky, organizátorky, opatrovateľky utečencov, demonštrantky, novinárky. Na tieto ženy, ktoré riskujú svoje životy na Ukrajine a v susedných krajinách. Ste neuveriteľné a celý svet stojí pri vás,“ napísala Jennifer na Instagram a priložila aj niekoľko zbierok a organizácii, kde môžu ľudia finančne prispieť a pomôcť tak ľuďom poznačených vojnou.  

Fanúšikovia ale aj hereckí kolegovia sa poďakovali Jennifer za jej slová a podporu a mnohí sa k jej výzve na pomoc v týchto ťažkých časoch pripojili.

Súvisiace články

Najčítanejšie