Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO antivaxerky Alex je výsmechom Slovákov, ktorí dodržiavajú pravidlá: Ľudia ju za TO ešte aj milujú!
Zdielať na

VIDEO antivaxerky Alex je výsmechom Slovákov, ktorí dodržiavajú pravidlá: Ľudia ju za TO ešte aj milujú!

Zdroj: profimedia.sk

Influencerka Alex Wortex v minulosti šokovala rôznymi vulgárnymi outfitmi, v ktorých sa prezentovala na verejnosti. Tentokrát sa vysmieva všetkým, ktorí sa počas pandémie snažia chrániť.

Alex sa dlho snažila, aby sa so svojím vulgárnym správaním a sebaprezentáciou dostala do pozornosti médií. To sa jej aj pred dvoma rokmi počas prestížnej módnej šou, ktorá sa konala v Bratislave, podarilo. 

​Medzi promi hosťami sa objavila v outfite, ktorý upútal pozornosť asi každého. Vychytený stylista Marián Hornyák ju vtedy ohodnotil slovami: „Ó, bože. Úprimne, toto nie je o móde, toto je lacný (zjavne efektívny aj v dnešnej dobe) spôsob, ako sa zviditeľniť, strhnúť akúkoľvek pozornosť, proste...showbiznis. Móda znesie veľa, ale tento počin by si zaslúžil skôr odvykačku.“

Alex Wortex

profimedia.sk

Odvtedy sa Alex podarilo verejnosť viackrát šokovať. Ostatné mesiace sa zo sociálnych sietí stiahla a cestovala po svete. Alex sa netají svojimi názormi proti očkovaniu a samotnú pandémiu spochybňuje. Tentoraz však zašla o čosi ďalej! Na Instagrame zverejnila video, ktoré je výsmechom všetkých, ktorí dodržiavajú pravidlá a chránia nielen seba, ale aj svoje okolie. "Napísal sám život, alebo vždy keď nosíš respirátor sám v aute, rapídne ti poklesne IQ...Otázka je dokedy a či to vôbec niekedy skončí, keď vidím ako oduševnene to poniektorí nosia, prípadne aj ich domáci miláčikovia," nechala sa počuť Alex. Paradoxne, mnohí s jej názormi súhlasia a jej video im príde vtipné. Čo si myslíte vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie