Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Na príčesky minula takmer 600 eur a chcela vyzerať ako princezná: Išla spať s mokrou hlavou a TOTO sa s nimi stalo
Zdielať na

Na príčesky minula takmer 600 eur a chcela vyzerať ako princezná: Išla spať s mokrou hlavou a TOTO sa s nimi stalo

Zdroj: facebook/lissa.paterson

Lissa sa buchla po vrecku a zainvestovala do príčeskov, keďže túžila po dlhej a hustej hrive, ktorú jej príroda nenadelila. Za nové vlasy neváhala zaplatiť skoro 600 eur a s výsledkom bola na začiatku aj spokojná...

20-ročná Lissa sa rozhodla pre príčesky, ktoré si dala urobiť u profesionálky. Za nové vlasy zaplatila naozaj slušnú sumu a s výsledkom bola aj veľmi spokojná. O dva mesiace neskôr však zažila úplný horor!

Ako sa správne starať o vlasy, aby boli krásne? Poradí vám odborníčka!

​20-ročná kráska išla na párty, v bujarej nálade skočila do vírivky a celé vlasy si namočila. Nestihla si ich ani vysušiť, takže s mokrou hrivou aj zaspala. Ráno, keď sa zobudila neverila vlastným očiam. Na hlave mala jedno veľké hniezdo plné chuchvalcov! "Chcela som krásne dlhé vlasy ako majú princezné, no skončila som s hrivou ako nosia trollovia. Zobudila som sa a myslela som si, že mám na hlave včelí úľ. Bolo to príšerné!" priznala pred britský web dailymail.co.uk Lissa. Blondíne totiž ešte v salóne povedali, aby sa s vlasmi nekúpala v chlórovej vode, vypla si ich, ak už pôjde do vody, tak aby určte nezaspala s mokrou hlavou. Jej sa za jednu párty podarilo porušiť všetky tri zásady starostlivosti o príčesky. Nasledujúce dni a týždne sa ich snažila rozčesať, no neúspešne. Nakoniec jej neostávalo nič iné, ako navštíviť salón a dať si ich dole. Zahrčkané príčesky jej zničili aj jej vlastné vlasy a musela si ich dať výrazne podstrihnúť. Vtedy si povedala, že príčesky už nikdy v živote nechce nosiť. 

Takto vyzerali jej vlasy ráno po párty...

.

Súvisiace články

Najčítanejšie