Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Prišla na trik, vďaka ktorému zje menej jedla: Celý život bola obézna, teraz sa jej konečne podarilo schudnúť
Zdielať na

Prišla na trik, vďaka ktorému zje menej jedla: Celý život bola obézna, teraz sa jej konečne podarilo schudnúť

Zdroj: instagram/mathildehbroberg

Mathildin život v dospievaní sa neustále točil okolo jedla. Odmalička totiž mala nadváhu a hoci skúšala kadečo, len aby schudla, nepodarilo sa jej to. Až prišla na spôsob, ako zjesť menej, no byť sýta. A to jej pomohlo konečne schudnúť.

21-ročná Dánka sa netajila tým, že bola obézna preto, lebo sa prejedala. Milovala nezdravé jedlo a dokázala zjesť veľké množstvo čokolády. Keď sa jej hmotnosť vyšplhala na 130 kilogramov a jedného dňa ju nepustili na horskú dráhu, povedala si, že musí schudnúť. 

Aj Zuzane Vačkovej sa podarilo opakovanie schudnúť. Ako?

Za štyri roky sa jej podarilo zhodiť viac ako 60 kilogramov! Ako? Svoj jedálniček radikálne upravila. Vzdala sa nezdravého jedla, cestovín, pečiva, čokolády, čipsov a sama priznala, že to jednoduché vôbec nebolo! Navyše prišla na spôsob, ako jesť jedlo tak, aby zjedla menšiu porciu, no cítila sa byť sýta. Preto začala jesť čajovou lyžičkou. Kým predtým dokázala za jeden deň skonzumovať aj 3500 kalórií, dnes je to oveľa menej. Dokonca pracuje aj ako modelka v rôznych športových kampaniach a osobná trénerka. Mathilde sa netají ani tým, že jej doktori odstránili prebytočnú kožu na bruchu, ktorá jej po chudnutí ostala. Dnes je však vo svojom tele veľmi spokojná. 

Súvisiace články

Najčítanejšie