Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Verešovej trapas z dovolenky pobavil ľudí: Chcela byť sexi, oni si všimli niečo iné!
Zdielať na

Verešovej trapas z dovolenky pobavil ľudí: Chcela byť sexi, oni si všimli niečo iné!

Zdroj: Facebook/Andrea Veresova

Stále krásna modelka má aj po dvoch deťoch absolútne dokonalú postavu a rada sa ňou chváli aj na Instagrame. Občas sa to však úplne podľa jej predstáv nepodarí...

Andrea Verešová zásobuje svojich fanúšikov pravidelnou dávkou sexi záberov v úsporných bikinách či priliehavých outfitoch a inak to nebolo ani tentokrát, keď si užívala dovolenku na nádherných Seychelách.

Andrea sa podelila na Instagrame videom, z ktorého boli jej fanúšikovia absolútne nadšení. Nenechala si totiž ujsť miestne lákadlo pre turistov, čím sú jednoznačne priesvitné kajaky, ktoré tu požičiavajú. 

Takéto plavidlá v čarokrásnej prírode sú určené iba na krátke prevezenie a najmä na videá či fotografie, keďže je toto prostredie veľmi atraktívne. Na dokonalú modelku v bikinách a v priesvitnom kajaku sa naozaj dobre pozerá, no nie všetci si všímali jej vzhľad. 

Niekoľko veľmi všímavých mužských followerov jej napísalo, že drží pádlo naopak, preto jej to nejde až tak dobre... Andrea má tak ďalšiu vtipnú storku zo sekcie “všetko pre dokonalý záber” do zbierky. Spomínate si napríklad na rozkošnú momentku s deťmi v piesku na pláži, či jej slávne zaváranie uhoriek? 

Už teraz sa tešíme, čím nás pobaví nabudúce!

Súvisiace články

Najčítanejšie