Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Výrazne schudla a je z nej veľká kočka, no má to háčik: Pre TOTO je 10 rokov bez partnera
Zdielať na

Výrazne schudla a je z nej veľká kočka, no má to háčik: Pre TOTO je 10 rokov bez partnera

Zdroj: Profimedia

Nadváhy sa jej podarilo zbaviť a vyzerá veľ mi atraktívne, no z nadviazania vzťahu mala doslova paniku. Pozrite sa, prečo!

31-ročná Tyla Gibbons Veľkej Británie vážila už ako stredoškoláčka takmer 120 kíl a denne sa stretávala s posmechom a šikanou od spolužiakov. Po rokoch trápenia sa pustila do chudnutia a dosiahla fantastické výsledky, ale…

Obezita nie je len estetický problém! Odborníčka vám vysvetlí, čo všetko môže nadváha ovplyvniť.

Schudla, no vzťahom sa vyhýbala

Tyle sa presedlaním na zdravý životný štýl podarilo zhodiť fantastických 50 kilogramov, no zostalo jej obrovské množstvo nadbytočnej a vyťahanej kože. Ani poctivé cvičenie pod dohľadom trénera jej nepomohlo k tomu, aby jej štíhlejšie telo bolo aj pekne vyformované.

Práve ovísajúca koža bola dôvodom, prečo sa Tyla bránila akýmkoľvek vážnejším  vzťahom s mužmi, väčšinou každý pokus radšej po prvom rande ukončila. Po desiatich rokoch si však povedala, že už takýto život nechce a práve túžba po láske ju motivovala k tomu, aby si niekoľkými zákrokmi dodala chýbajúce sebavedomie.

Konečne si život užíva naplno

Okrem toho, že si Tyla nechala odstrániť celú nadbytočnú kožu, podstúpila aj liposukciu a nechala si upraviť aj prsia, ktoré boli po extrémnom schudnutí tiež veľmi vyťahané.

"Som taká šťastná, že to mám za sebou. So svojím telom som teraz maximálne spokojná a určite to odporúčam každému, kto zhodil obrovskú nadváhu,“ povedala atraktívna kráska pre Daily Mail. Teraz si môže konečne užívať nielen svoje nové telo, ale aj lásku, ktorej sa dlhých 10 rokov bránila.

Vyzerá úžasne, klobúk dole!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie