Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nedávno svoje oblé krivky zahaľovala a teraz? Herečka zhodila 30 kíl a zažiarila v sexi šatách
Zdielať na

Nedávno svoje oblé krivky zahaľovala a teraz? Herečka zhodila 30 kíl a zažiarila v sexi šatách

Zdroj: Profimedia

Známa austrálska herečka sa po rokoch rozhodla pre radikálnu zmenu životosprávy a dnes je z nej úplne iná osoba. Nielen schudla, ale aj opeknela a vyzerá oveľa mladšie, súhlasíte?

Rebel Wilson (41) si zo svojej nadváhy nikdy starosti nerobila a aj práve vďaka nej získala niekoľko výborných hereckých ponúk. Pred osemnástimi mesiacmi však prišiel zlom a herečka sa predsa len rozhodla, že sa pustí do chudnutia a presedlala na zdravý životný štýl.

Rebel priznala, že v minulosti vyskúšala rôzne diéty, no nikdy sa jej nepodarilo vydržať a udržať si nižšiu váhu. Preto sa tentokrát rozhodla pre rokmi overenú “Mayrovu metódu", pomocou ktorej dosiahla fantastický výsledok, mínus 30 kilogramov!

„Keď ste väčší, väčšinou sa na vás ľudia ani nepozrú, ale teraz, keď som v dobrej kondícii, ľudia mi ponúkajú pomoc, sú ochotnejší, otvárajú mi dvere. A ja sa pýtam, to ostatní ľudia takto zažívajú stále? " napísala pred časom na Instagram viditeľne štíhlejšia herečka, ktorá priznala, že začala s chudnutím najmä kvôli zdraviu, píše Daily Mail.

;

"Nikdy nie je neskoro na zlepšenie. Zlepšenie svojho zdravia, svojho srdca, šťastia, vnútorného pokoja. Pre každého, kto sa snaží byť o trochu lepší, choďte do toho. Každý malý krôčik sa počíta. Každá snaha stojí za to. Vy za to stojíte," napísala na sociálnej sieti k fotkám z dovolenky.

Rebel Wilson si svoje nové telo doslova užíva a na slávnostnom otvorení Akadémie múzea filmov v Los Angeles sa predviedla v čiernych sexi minišatách s hlbokým výstrihom. Vôbec sa nečudujeme, že z nej najmä páni nemohli odtrhnúť oči. Vyzerá fantasticky, čo poviete?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie