Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
FOTO strhanej Švidraňovej po covide: Schudla som 5 kíl!
Zdielať na

FOTO strhanej Švidraňovej po covide: Schudla som 5 kíl!

Zdroj: Archív B.Š.

Populárna herečka Barbora Švidraňová si za ostatné dni prešla peklom. Nakazila sa koronavírusom a choroba ju vôbec nešetrila.

Už aj Barbora na vlastnej koži zažila, aký hrozný môže mať priebeh choroby, ktorá stále sužuje takmer celý svet. Hoci bola Švidraňová kompletne zaočkovaná, trpela ako pes. 

​"Alfa beta gama delta pozitív, covidko chodí aj k očkovaným (len keby náhodou niekto ešte nevedel), a vôbec to nie sú až také ľahké priebehy, takže sa opatrujte všetci. Ale nielen teraz. Že máme tu pandémiu, tak hrozne teraz do seba budeme rýchlo pchať lieky a iné šmakocinky. Treba celkovo zmeniť životný štýl. Zobrať zodpovednosť za svoje zdravie do vlastných rúk. Nezabúdajte na vitamínky, prevenciu, zdravú stravu a nehroťte to, keď nevládzete, na to som ja doplatila," opísala stručne priebeh choroby. Že to rozhodne nebola prechádzka ružovou záhradou svedčia aj jej fotky... 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BARBORA ŠVIDRAŇOVÁ (@_basie_)

Sympatická herečka priznala, že choroba ju natoľko potrápila, že za pár dní schudla až 5 kilogramov! "Je to riadna skúška. Doslova transformácia. Poprehodnocujete všeličo... hlavne, že na ničom naozaj nezáleží, ak nie ste zdraví, šťastní a milovaní," dodala na záver. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BARBORA ŠVIDRAŇOVÁ (@_basie_)

Súvisiace články

Najčítanejšie