Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Helena Vondráčková bez retuše: TOTO skrýva 76-ročná speváčka pod mejkapom
Zdielať na

Helena Vondráčková bez retuše: TOTO skrýva 76-ročná speváčka pod mejkapom

Zdroj: Profimedia

Na akciách a v televíznych reláciách je Helena Vondráčková vždy dokonale nalíčená a upravená. Pri pohľade na ňu by jej zrejme nikto netipoval, že o pár rokov oslávi už 80. narodeniny. No vyzerá tak dobre, aj keď sa nenalíči?

Možno aj vy máte, pri pohľade na Vondráčkovú, pocit, že táto žena jednoducho nestarne a už dvadsať rokov vyzerá rovnako. Miestami to vyzerá tak, že našla elixír mladosti a nikdy nezostarne. 

​Možno je to aj vďaka tomu, že je vždy dokonale nalíčená a dobrý mejkap dokáže so ženskou tváre hotové divy! Ako však vyzerá spevácka legenda bez líčidiel? Helena je vášnivá pestovateľka a na sociálnych sieťach sa pochválila jedinečným videom. V zimnej záhrade sa jej totiž podarilo vypestovať banány! Helena ich na videu pyšne odprezentovala, no nechtiac ukázala aj to, ako vyzerá bez nánosu líčidiel a s neupraveným vlasmi. Na to, že koncom júna oslávi 77. narodeniny, vyzerá super! V minulosti diva priznala, že podstúpila viacero skrášľovacích zákrokov, ktoré jej ubrali niekoľko rokov a aj vďaka nim vyzerá oveľa mladšie ako jej rovesníčky. 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie