Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Nechcela byť tučnou nevestou, pustila sa do chudnutia: Po premene ju nespoznáte!
Zdielať na

Nechcela byť tučnou nevestou, pustila sa do chudnutia: Po premene ju nespoznáte!

Zdroj: Instagram/break.the.mould.coaching

Z obéznej zakomplexovanej ženy sa stala úplne iná osoba, ktorá dnes súťaží vo fitness a pomáha druhým zlepšiť svoju postavu aj zdravie. Pozrite sa na tú neuveriteľnú premenu!

Claire Crowthers pracovala v minulosti ako pôrodná asistentka, čo neprospievalo jej zdraviu. Váha sa vymkla jej kontrole, pretože často jedla aj neskoro v noci. Nezdravý životný štýl sa onedlho odrazil aj na jej postave. Ešte pred štyrmi rokmi pri výške 161 centimetrov vážila 102 kíl. Dnes je z nej úplne iná žena, ktorá dokázala, že s pevnou vôľou to zvládne každý, píše metro.co.uk.

Túžila byť krásnou nevestou 

"Už som sa na seba ani nemohla pozrieť do zrkadla," spomína Claire a dodáva, že poslednou kvapkou bolo, keď manžel jednej z jej pacientok utrúsil poznámku ohľadom jej obéznej postavy a nazval ju "tučibombou". Ďalšia veľká motivácia bola tá, že sa chcela vydávať krásna a štíhla. Jedného dňa si preto povedala dosť a pustila sa bez výhovoriek do chudnutia.

"Bola som zo svojho vzhľadu taká nešťastná, že som si najskôr odmietla vziať svojho priateľa, ktorý ma požiadal o ruku," spomína.  

Claire mu oznámila, že pokiaľ nesplní svoj sľub a neschudne, svadba neprichádza do úvahy. Silne motivovaná mladá žena sa okamžite zapísala do miestneho fitness centra a začala na svojom cieli tvrdo pracovať. Pravidelné cvičenie, zmena stravy a najmä podpora jej priateľa, ktorý cvičil s ňou, priniesli po niekoľkých mesiacoch neuveriteľné výsledky. Počas desiatich mesiacov sa jej podarilo zhodiť 25 kíl.

Nová vášeň 

Britka si fitness doslova zamilovala a nasledujúce leto stratila ešte 13 zostávajúcich kilogramov.  

Teraz už Claire nič nebránilo v tom, aby vzťah so Stephenom spečatila už aj oficiálne.  "Mohla som si ísť konečne kúpiť svadobné šaty s tým vedomím, že nebudem vyzerať ako tučná nevesta," vysvetľuje.  

Šport sa stal neoddeliteľnou súčasťou Clairina života. V súčasnosti sa ním dokonca už aj živí a stala sa osobnou trénerkou.   

"Podpora môjho manžela bola neoddeliteľnou súčasťou môjho úspechu," povedala Claire, ktorá sa teraz vo svojom tele už cíti skvele." Svoje telo som transformovala dvakrát. Najprv som ho zmenila z obézneho na zdravé a potom zo zdravého na atletické," dodáva. 

Súvisiace články

Najčítanejšie