Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Slovenská popová legenda je späť: Takto dnes vyzerá spievajúci kaderník Martin Kittner
Zdielať na

Slovenská popová legenda je späť: Takto dnes vyzerá spievajúci kaderník Martin Kittner

Zdroj: facebook/MartinKittnerAppreciationSociety

Jediný slovenský spievajúci kaderník Martin Kittner po dvadsiatich rokoch ohlásil veľkolepý návrat. Pozrite sa, ako vyzerá a čomu sa venuje!

V roku 2002 sa preslávil hitom Spievajúci kaderník, s ktorým aj odštartovala jeho raketová kariéra. Jeho piesne hrali v rádiách, vystupoval v televízií aj koncertoval. No po niekoľkých pesničkách jeho hviezda zapadla prachom... Ako žije dnes?

Martin sa popri spievaní venuje stále svojej profesii a strihá ženám vlasy. "Okrem spevu a dokončovania nového albumu sa venujem vlasom a novým trendom v hairstylingu. V neposlednom rade svojej rodine, nakoľko moja rodina je pre mňa všetkým," povedal nám Kittner. Hoci od jeho slávy uplnynulo už veľa rokov, ľudia ho na ulici stále spoznávajú. "Aj napriek nejakým kilám navyše," smeje sa. 

Takto spevák aktuálne vyzerá

archiv M.K.

​Ako samotného Martina zasiahla pandémia, keďže spievať ani strihať vlasy dlhé mesiace nemohol? "Čo sa týka pandémie, myslím si, že tak ako každému spôsobila veľmi takžké obdobie, tak sa to dotklo aj nás, ale popasovali sme sa s tým. Musíme veriť, že toto celé čochvíľa pominie a prežijeme to v prvom rade v zdraví, pretože zdravie je na prvom mieste, až potom to ostatné..." dodal na záver. 

archiv M.K.

Súvisiace články

Najčítanejšie