Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
20 rokov si nečesala vlasy: To, čo má táto žena na hlave, ste nikdy nevideli!
Zdielať na

20 rokov si nečesala vlasy: To, čo má táto žena na hlave, ste nikdy nevideli!

Zdroj: YouTube.com

Viete si predstaviť, že by ste si svoje vlasy celé roky nedokázali umyť ani rozčesať? Presne to sa stalo tejto mladej žene!

Stephanie je mladé dievča, ktoré sa dnes od svojich rovesníčok v ničom neodlišuje. Pred pár dňami však bolo všetko inak!

Ako sa v lete správne o vlasy starať? Poradí vám odborník!

​Do istého kaderníctva v Turecku prišla mladá bruneta s po zem siahajúcimi vlasmi, teda skôr jedným hrubým zauzleným dredom. Sympatické dievča priznalo, že si vlasy 20 rokov nestrihala, nečesala a umývala si len jednu časť z nich a to raz týždenne! Prečo? Natoľko sa jej zahrčkali, že ich nevedela rozčesať. Snažila sa ich zapliesť, ale ani to nepomáhalo. Preto ich postupne obmotávala motúzom až jej na hlave vznikol dred. 

Keď jej kaderník vlasy ostrihal, musel jej ich niekoľkokrát umyť a mal čo robiť, aby jej ostatné vlasy rozčesal. Nakoniec sa mu to aj podarilo a na hlave jej vyčaroval krásny účes! Stephanie nikdy neverila, že sa odváži a svojich vlasov sa zbaví. Svojej matke pred smrťou totiž sľúbila, že sa nedá ostrihať... Nakoniec sa ich musela zbaviť, keďže s nimi nemohla normálne fungovať. Dnes sa pri pohľade v zrkadle nespoznáva a s novým účesom vyzerá fantasticky!

Ako jednoducho ozvláštniť aj obyčajný účes? Vsaďte na tieto doplnky!

Súvisiace články

Najčítanejšie