Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Kvôli veľkým prsiam mala komplexy, dnes je všetko inak: Bizarnými videami zarába majland
Zdielať na

Kvôli veľkým prsiam mala komplexy, dnes je všetko inak: Bizarnými videami zarába majland

Zdroj: Profimedia

Sociálne siete majú obrovskú silu a doslova z večera do rána vám môžu priniesť nielen slávu ale aj poriadny balík peňazí. Príbeh tejto vnadnej krásky je toho dôkazom.

18-ročnú Katianu Kay z Miami dlho trápili extrémne veľké prsia, no teraz je za ne vďačná.

Jediné náhodne zverejnené video na sociálnej sieti z nej urobilo internetovú hviezdu a vďaka tomu si dnes dokáže zarobiť až 25-tisíc dolárov za jednu krátku nahrávku. Čo vlastne na tých videách robí?

;

Z jej videí je HIT

Prvé zverejnené video sa stalo okamžite virálne a Katiana v ňom predviedla návod, ako správne skákať v prípade, že máte objemnejší hrudník. Možno si poviete, takáto hlúposť, však? Ľuďom sa to však očividne páči a prsnatá kráska si veľmi rýchlo získala tisíce fanúšikov.

@katianakayy

Reply to @nolimitrobayo highly requested

♬ How to jump katianakay - Katiana Kay

 

Katiana nadviazala na veľké ohlasy prvého videa a teraz pridáva ďalšie fotografie videá a predvádza rôzne pózy, dokonca aj twerkuje a fanúšikovia sú z nej úplne paf. Najväčší balík jej však prinieslo zverejňovanie videí na sieti pre dospelých OnlyFans, kde si dokáže „vyskákať“ za pár sekúnd poriadne mastnú sumičku.  

Časy, keď bola táto dievčina zakomplexovaná, sú už pravdepodobne preč. Ktovie, keď ju to prestane baviť, možno si dá svoje prirodzené balóny zmenšiť…

Profimedia

@katianakayy

Reply to @benjapoi this was the worst news ever

♬ original sound - Katiana Kay
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katiana ❦ (@katiana)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie