Zatiahnuté
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Povedali jej, že ťažko otehotnie, lebo je tučná: Aha, akou premenou prešla táto žena!
Zdielať na

Povedali jej, že ťažko otehotnie, lebo je tučná: Aha, akou premenou prešla táto žena!

Zdroj: Profimedia

Až po tom, ako jej lekári oznámili, že kvôli nadváhe len zázrakom počne dieťa a po následnom rozchode s priateľom, sa rozhodla radikálne zmeniť svoj život.

Alida Dreyer z austrálskeho Sydney bojovala s nadváhou už od malička a priznala, že bola závislá na jedle. Jej váha sa vyšplhala až na šialených 144 kíl a viedla k strate sebavedomia a v puberte dokonca až k sebapoškodzovaniu, píše portál ladbible.com.

Kvôli kilám navyše si dlho nedokázala nájsť lásku, prvého priateľa si našla až ako dvadsaťročná. Tri roky na to sa pokúšali splodiť dieťa, no keď sa im to nedarilo, išli sa poradiť s lekárom. Ten to povedal jasne, „pri takejto nadváhe je to takmer nemožné!“ Krátko na to ju priateľ poslal k vode.  

Krutá pravda ju nakopla k zmene

Väčšina mladých dievčat by sa asi šialene trápila a plakala by doma do vankúša, no Alidu práve tieto silné fakty nakopli k tomu, aby sa pustila do totálnej zmeny svojho života.

Takto vyzerala pred premenou...

Profimedia

Vďaka zmene jedálnička a pravidelnému cvičeniu sa jej najskôr podarilo schudnúť približne 40 kíl, ďalších takmer 40 potom schudla vďaka operácii žalúdka. Alida si neskôr nechala odstrániť aj prebytočnú kožu na tele, ktorá jej po tak radikálnom úbytku váhy zostala a dnes sa už nehanbí ukázať ani v bikinách.

„Všetky trápenia či nahromadené emócie som riešila dlhé roky iba zajedaním,“ priznáva dnes štíhla krásna žena, ktorá pomáha ďalším mladým ženám, ktoré sa nachádzajú v rovnako začarovanom kruhu, ako kedysi aj ona.

Alida považuje za svoju životnú výhru nielen to, že dokázala radikálne schudnúť, ale najmä to, že dokázala zmeniť svoje myslenie. „Konečne mám späť svoje sebavedomie. Chcem žiť život, na ktorý budem môcť byť pyšná. Keď sa teraz pozriem na seba do zrkadla, usmievam sa. Milujem svoje telo s každou jednou jazvou, ktoré mi pripomínajú ťažký boj, ktorý som vyhrala,“ dodáva silná mladá žena, ktorá sa stala vzorom a inšpiráciou pre mnohé ďalšie dievčatá a ženy.

Úžasná premena, tlieskame!

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Najčítanejšie