Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Monika z Bez servítky poradila ženám: TOTO z každej z vás urobí kráľovnú
Zdielať na

Monika z Bez servítky poradila ženám: TOTO z každej z vás urobí kráľovnú

Zdroj: TV JOJ

Ktorá žena by sa každý deň nechcela cítiť ako kráľovná? Monika, ktorá zahviezdila v relácii Bez servírky, vám prezradí trik, ako byť očarujúca.

Podnikateľka s módou z Banskej Bystrice divákov relácie Bez servítky pred pár týždňami zaujala hlavne svojským vystupovaním, no aj originálnym oblečením. 

Monika totiž vo svojom butiku predáva módne kúsky, ktoré na každej zákazníčke podčiarknu to, čo je na nej pekné. Blondína má totiž cit pre módu, zákazníčkam sa sama venuje a presne vie, čo sa ktorej hodí.  Reklamu mnohým kúskom pritom robí sama na sebe. A práve na jednom videu prezradila slová, ktoré by si mala každá žena túžiaca po dokonalosti vziať k srdcu. "Celé je to o tom vnútri, lebo nikto nemá dokonalú postavu. Šaty ti umocnia ten tvoj pocit vnútorný. Ty si musíš vybrať také šaty, ktorú sú vhodné na tvoju postavu... Každá môže byť kráľovná. Len ty to musíš v sebe vytuningovať. Dám si šaty, kuknem sa, vyzerám perfektne... Šaty slúžia na to, aby ti dodali silu, aby si sama seba povzbudzovala, lebo nikto na svete ťa nepovzbudí, iba ty sama..." priznala Monika. Súhlasíte s ňou?

Súvisiace články

Najčítanejšie