Polojasno
16°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Herečka Brooke Shields zažiarila v žltých šatách, ale... Naozaj si TOTO obula?
Zdielať na

Herečka Brooke Shields zažiarila v žltých šatách, ale... Naozaj si TOTO obula?

Zdroj: Profimedia

Takéto topánky by si väčšina ľudí k slávnostnej róbe rozhodne nevybrala. Nuž, slávna herečka má v tom jasno – zdravie je u nej na prvom mieste!

V New Yorku sa udeľovali už 77. prestížne udeľovania divadelných cien Tony Awards 2024. Spomedzi prítomných celebritných dám patrila medzi tie najvýraznejšie 59-ročná americká herečka Brooke Shields, ktorá zaujala nielen luxusnou róbou, ale aj topánkami, ktoré si k nej zvolila, píše brightside.me.

Herečka, ktorú si mnohí spájajú najmä so slávnym filmom Modrá lagúna, prišla nahodená v kanárikovo žltých šatách značky Monique Lhuillier a vyzerala naozaj očarujúco. Prekvapenie však prišlo vtedy, keď si dlhé šaty nadvihla a odhalila topánky. Síce boli v rovnako žltej farbe ako šaty, ale poriadne nimi prekvapila. Brooke si totiž obula žlté gumové Crocsy.   

Skutočným dôvodom, prečo si obula takéto topánky je to, že v minulosti absolvovala operáciu kolena a s chodidlami mala viacero zdravotných komplikácii práve kvôli tomu, že roky nosila vysoké podpätky. Zrejme aj ona sa dostala do veku, kedy je jednoducho zdravie a pohodlie jednoducho na prvom mieste!  

Súvisiace články

Najčítanejšie