Jasno
19°
Bratislava
Sidónia
23.6.2024
Ľudia jej vravia, že by si kvôli veku mala zmeniť šatník: TOTO som ja, zmierte sa s tým!
Zdielať na

Ľudia jej vravia, že by si kvôli veku mala zmeniť šatník: TOTO som ja, zmierte sa s tým!

Zdroj: Profimedia

Je štíhla a miluje módu, no hejteri jej často píšu, že jej outfity nie sú vhodné k jej veku. “Nikdy sa nebudem meniť kvôli tomu, čo si myslia ostatní,” vyjadrila sa módna maniačka. Čo na jej štýl hovoríte vy?

50-ročná Fritzie Cencil sa stále pýši super štíhlou a pevnou postavou, ktorú rada predvádza v rôznych trendy a niekedy aj odvážnych outfitoch. Cíti sa fantasticky a sebavedomo, no priznáva, že nie všetci ľudia jej fandia, píše The Sun.

Ak milujete módu a nakupovanie, nenechajte si ujsť obľúbenú reláciu Nákupné maniačky, a to každý pracovný deň od 15.50 na JOJke!

Módna influencerka z Londýna hovorí, že má viac sebavedomia ako pred dvadsiatimi rokmi a rozhodne sa nemieni vzdať ani crop topov či iných sexi módnych kúskov.     

Sympatická Fritzie je hrdá na to, že je aj po 50-tke stále fit a rozhodne svoj štýl kvôli veku neplánuje meniť. Za svoju dokonalú postavu vďačí najmä prerušovanému pôstu, 45 minútam domáceho cvičenia denne a tiež smiechu a pozitívnemu naladeniu. 

Profimedia

​​Mnohí fanúšikovia ju obdivujú a aj mladé ženy v nej vidia vzor a dúfajú, že v jej veku budú vyzerať a rozmýšľať rovnako. Ako však reaguje na kritiku a názory, že jej outfity sa už k jej veku nehodia? 

„Užívam si cestu starnutia. Ukazujem pritom svoj štýl, nie svoj vek!"

“Nemeňte sa kvôli tomu, aby ste vyhoveli okoliu, radšej zmeňte prostredie a vždy zostaňte sami sebou!” radí sebavedomá módna maniačka, ktorá je dôkazom toho, že pri móde nie je dôležitý vek. Čo poviete na jej outfity vy? Súhlasíte s jej názorom?  

Súvisiace články

Najčítanejšie