Skoro jasno
18°
Bratislava
Monika z Bez servítky ukázala svoje telo: Na toto by veľa žien po päťdesiatke nemalo dosť odvahy!
Zdielať na

Monika z Bez servítky ukázala svoje telo: Na toto by veľa žien po päťdesiatke nemalo dosť odvahy!

Zdroj: TV JOJ

Populárna podnikateľka s módou v Banskej Bystrici miluje extravagantné trendy a tie svojim zákazníčkam aj rada predvedie. Svojskú Moniku ženy jednoducho milujú.

52-ročná Monika je jednou z kandidátov na tohtotýždňového víťaza originálnej kuchárskej šou Bez servítky. Sexi blondínu by ste nemohli prehliadnuť, keďže svojím výzorom dokáže kohokoľvek zaujať už na prvý pohľad... 

​"Po návrate z Venezuely, bolo mojím veľkým snom mať malý obchodík s veľkou dušou, do ktorého môžeš vojsť a kúpiť si všetko od hlavy až po päty. Najmä zažiť ten neuveriteľne prekrásny pocit, že keď z neho odídeš si niekto nový a výnimočný. Na Slovensku nebol obchod, ktorý by vám poskytol ozajstný zážitok z nakupovania. Preto som sa rozhodla robiť to inak..." opísala svoje podnikanie Monika.

A tej sa skutočnej darí, keďže na trhu je už 30 rokov a má množstvo spokojných klientok. Zaujímavé pritom je, že o ženy, ktoré vkročia do jej butiku, sa stará práve ona a ochotne poradí, čo sa vám hodí a čo nie. "Každý máme svoje superschopnosti, mojou je cit pre dizajn a vkus. Poradím vám ako na to, čo si kúpiť, aby sa vám všetko vo vašom šatníku "kamarátilo" a aby ste už nikdy v živote nemali ten pocit, že si nemáte čo obliecť," prezradila o sebe Monika. Tá sa navyše aj po päťdesiatke môže pochváliť naozaj super postavičkou a pokojne by mohla robiť aj modelku. Páči sa vám?

Súvisiace články

Najčítanejšie