Oblačno
30°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Silvia Kucherenko sa pustila do hodnotenia outfitu TEJTO Slovenky: To je des, fakt celé zle!
Zdielať na

Silvia Kucherenko sa pustila do hodnotenia outfitu TEJTO Slovenky: To je des, fakt celé zle!

Zdroj: Instagram/official_silviakucherenko

Mnohí si cez víkend nedali ujsť inauguráciu nového prezidenta Slovenskej republiky. Jednou z nich bola aj Silvia Kucherenko, ktorá si posvietila najmä na outfity političiek. Táto u nej úplne pohorela! Prečo?

Hoci by ste to na ňu možno nepovedali, no Silvia je aj odborníčka na etiketu a diplomatický protokol. Ten by mali ovládať aj politici, ktorí nás reprezentujú nielen v zahraničí, ale aj doma. A vyzerá to tak, že nie každá politička vie, čo sa na oficiálnych akciách patrí a čo nie...

​Silvii padla do oka ministerka kultúry Martina Šimkovičová, ktorá si na inauguráciu obliekla krátke červené šaty, ktoré neboli až takou šťastnou voľbou. Prečo? "Pani Šimkovičová, podľa protokolu máte mať kolená zakryté. Viete čo, toto je komédia. Ten nevkus a bagatelizovanie funkcie, je mi zle...To je des, fakt celé zle...To dobre vidím, ani podprsenku nemá...To má pyžamo? Inak, keď tie prsia nie sú najpevnejšie, hodí sa dať podprsenku a plus je to určite estetickejšie," nechala sa počuť Silvia, s ktorou mnohé ženy súhlasili. "Ide o diplomatický protokol, ktorý mala pani ministerka ovládať. Dobre, vidíme, že to neovláda, tak si mala dať poradiť od odborníka. Ale viem, že chcem veľa, lebo diplomatický protokol ovláda málokto. Ale toto by sme mohli pomenovať jednoducho základy etikety. No kultúra=etiketa=vkus...a mohla by som pokračovať ďalej, ale na čo. Máte všetci oči!" zhodnotila Silvia. Súhlasíte s ňou?

Instagram/official_silviakucherenko

Súvisiace články

Najčítanejšie