Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zbehlo sa vám po praní oblečenie? Jednoduchý trik mu vráti pôvodný tvar a veľkosť
Zdielať na

Zbehlo sa vám po praní oblečenie? Jednoduchý trik mu vráti pôvodný tvar a veľkosť

Zdroj: TikTok/@bonniewyrick

Určite sa vám už stalo, že ste z práčky či sušičky vybrali svoj obľúbený kúsok, ktorý sa zrazil. Predtým, ako ho definitívne vyradíte do šatníka, vyskúšajte nabudúce tento fígeľ!

Bonnie Wyrick zdieľala na TikTok jednoduchý trik, vďaka ktorému dokázala vrátiť zbehnutým šatám pôvodnú veľkosť a tvar. Tisíce žien jej teraz ďakujú, pretože sa presvedčili, že to funguje na sto percent!

Super trik na zbehnuté oblečenie

Budete potrebovať:

  • Vandlík alebo umývadlo naplnené horúcou vodou
  • ¼ šálky bežného kondicionéru na vlasy

Postup:

  1. Do horúcej vody pridajte kondicionér, premiešajte a následne namočte oblečenie, ktoré sa vám zbehlo. Nechajte ho namočené 20-30 minút a následne ho vyberte z vody a vyžmýchajte.
  2. Keď budete oblečenie vešať na sušiak, opatrne popoťahujte látku vo všetkých smeroch, aby sa látka natiahla a nechajte vyschnúť. 
  3. Je to veľmi jednoduché a naozaj to funguje! Nebojte sa tento trik vyskúšať pri letných šatách, tričkách ale „roztiahnuť“ sa takto dajú napríklad aj džínsy.
  4. Pod príspevkom sa nazhromaždilo mnoho pozitívnych reakcií, jedna z komentujúcich dodala, že rovnako, ako kondicionér funguje vraj aj obyčajný detský šampón. Vyskúšajte a dajte nám vedieť, či to zabralo!
@bonniewyrick

Another tutorial on how to fix the clothes you shrink in the dryer! ##diy ##howto ##laundryhack ##clotheshack

♬ Savage Remix ft. Beyoncé - naenaetwinsofficial

 

Súvisiace články

Najčítanejšie