Jasno
19°
Bratislava
Sidónia
23.6.2024
Zabudnite na klasické kraťasy: Hitom leta budú tieto skrátené nohavice
Zdielať na

Zabudnite na klasické kraťasy: Hitom leta budú tieto skrátené nohavice

Zdroj: unsplash/allef-vinicius

Móda sa neustále mení a tiež sa často opakuje. Predstavujeme vám ďalší z retro trendov, ktorý mnohé z nás v detstve milovali a teraz hlási veľkolepý návrat.

Reč je o štýlových skrátených nohaviciach, ktorým sa hovorí jorts. Nosia sa predovšetkým v džínsovom prevedení a rozhodne nie sú určené iba pre tínedžerky, pripomína purewow.com. Presvedčte sa, že môžu vyzerať úplne skvelo aj na dospelých a zrelých ženách.

Ak milujete módu a nakupovanie, nenechajte si ujsť obľúbenú reláciu Nákupné maniačky, a to každý pracovný deň od 15.50 na JOJke!

Milujú ich aj celebrity a módne maniačky, obľubujú ich napríklad aj sestry Bella a Gigi Hadid. Hoci ide tak trochu o rebelský kúsok, so správne zvolenými doplnkami ľahko dosiahnete outfit na akúkoľvek príležitosť.  

Jorts si však nepleťte s bermudami. Tieto letné nohavice sú najčastejšie z džínsoviny, sú voľnejšie a siahajú až na kolená. V podstate vyzerajú akoby to boli skrátené mom jeans. Je len na vás, či si vyberiete klasické džínsové jorts, alebo dáte prednosť moderným pastelovým farbám. Veľmi trendy budú aj jorts ozdobené krajkou či výšivkami.  

Nech sa páči niekoľko inšpirácií, ako môžete trendy jorts nosiť.    

View this post on Instagram

A post shared by KACEY CHEN ☻ (@kaceychen_)

View this post on Instagram

A post shared by Mr Price (@mrpfashion)

View this post on Instagram

A post shared by ?????? (@_sonyeo_)

Súvisiace články

Najčítanejšie