Jasno
19°
Bratislava
Sidónia
23.6.2024
TOP letný trend v obuvi: Ženy si TIETO nezvyčajné topánky okamžite obľúbili
Zdielať na

TOP letný trend v obuvi: Ženy si TIETO nezvyčajné topánky okamžite obľúbili

Zdroj: Profimedia

Kým niektoré z nás by si ich nikdy neobuli, mnohé módne maniačky na ne nedajú dopustiť. Sú pohodlné, pôsobia elegantne a zároveň rebelsky a rozhodne dotvoria akýkoľvek outfit.

Určite ste už stihli postrehnúť, že medzi najväčšie módne trendy tohto leta jednoznačne patria sieťované balerínky. Tieto obľúbené nízke topánky sa v posledných rokoch vo veľkom vrátili na výslnie, no aktuálne sú populárne práve v tomto nezvyčajnom prevedení, píše harpersbazaar.com.

Ak milujete módu a nakupovanie, nenechajte si ujsť obľúbenú reláciu Nákupné maniačky, a to každý pracovný deň od 15.50 na JOJke!

Sieťované baleríny sú hitom 

S týmto trendom prišli najskôr známe dizajnérske značky a postupne sa dostali aj do bežných obchodných reťazcov, dnes ich v rôznych farbách a prevedeniach nájdete takmer v každom módnom obchode či obuvi.  

Návrhári sa pri sa pri sieťovaných balerínach sústredili najmä na štýl a pohodlie, aj keď môžu pôsobiť až mierne extravagantným dojmom. Je len na vás, či si vyberiete klasické čierne, alebo siahnete po svetlých farbách. Isté je, že ich vynosíte ku všetkým letným outfitom a nohy sa vám budú príjemne vetrať, čo v horúcich dňoch oceníte.  

Tieto topánky si obľúbili mnohé milovníčky módy, ako s apáčia vám? Dali by ste si ich na nohy alebo ani náhodou? 

View this post on Instagram

A post shared by natascha (@natascha_mareen)

View this post on Instagram

A post shared by Rouja (@rouja.official)

View this post on Instagram

A post shared by HAUTE (@haute.deluxe)

Súvisiace články

Najčítanejšie