Jasno
28°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
Módna blogerka našla najlepšie letné nohavice: Predáva ich známa značka len za 23 eur
Zdielať na

Módna blogerka našla najlepšie letné nohavice: Predáva ich známa značka len za 23 eur

Zdroj: TikTok/miakhannn

Univerzálne a pohodlné letné nohavice sú must-have kúskom na blížiace sa horúce obdobie. Ak hľadáte tie najlepšie a pritom dostupné, možno vás oslovia práve tieto!

Milovníčka módy Mia na sociálnej sieti zdieľala video, v ktorom predviedla najlepšie letné nohavice, ktorá našla v ponuke bežne dostupných obchodoch, píše The Sun.  

Top letné nohavice 

Určite by väčšina žien súhlasila, že ľahké ľanové nohavice sú základom letného šatníka, nie vždy sa však podarí nájsť také, ktoré budú naozaj dobre sedieť.  

Mia prešla niekoľko bežných a cenovo dostupných značiek a nakoniec u nej na plnej čiare vyhrali svetlé voľné nohavice od H&M.  

TikTok/miakhannn

Nohavice z ľanovej zmesi jej perfektne sadli, cítila sa v nich pohodlne a čo je najlepšie, aj v svetlej farbe neboli vôbec priesvitné, čo je často problém. Tieto skvelé letné nohavice stoja len 23 eur a dovoliť si ich môže naozaj každá. S obyčajným tričkom či crop topom alebo košeľou dosiahnete štýlový a zároveň veľmi pohodlný look.  

Ak teda hľadáte všestranné letné nohavice, po týchto sa rozhodne oplatí siahnuť!  

@miakhannn finally some non see through linen pants ? #hmhaul #hmfashion #linenpants #linentrousers #summerclothes #tryonhaul #hmlinenpants ♬ original sound - mia
View this post on Instagram

A post shared by ???☁️? (@shopping.mp3)

Súvisiace články

Najčítanejšie