Oblačno
16°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Tieto zábery sa stali hitom internetu: TAKTO ste kráľovskú rodinu doteraz nevideli
Zdielať na

Tieto zábery sa stali hitom internetu: TAKTO ste kráľovskú rodinu doteraz nevideli

Zdroj: Profimedia

Najskôr to bol záber od Kate, ktorý odfotila Williamovi k narodeninám a potom zase záber z koncertu slávnej speváčky, s ktorou si William zapózoval spolu s dcérou Charlotte.

Princezná Kate (42) v poslednej dobe stále viac dokazuje, že sa jej zdravotný stav zlepšuje a už nechce zostávať mimo verejného diania. Na Instagrame manželského páru sa v posledných dňoch objavili fotografie, z ktorých sú priaznivci následníka trónu a jeho blízkych úplne nadšení, informuje eonline.com.

Ak si niekto myslel, že Kate už nemôže tromfnúť svoju vlastnú fotografiu, ktorú venovala Williamovi ku Dňu otcov a je na nej princ, ktorý sa spoločne s deťmi pozerá na more a všetci sa objímajú, ten by sa plietol. Princezná totiž v deň rodinného výletu evidentne urobila viac záberov a jedným z nich sa pochválila práve v deň, keď jej manžel oslavoval štyridsiate druhé narodeniny.

Je na nej budúci kráľ spoločne s deťmi zachytený počas skoku na pláži a všetci sa široko usmievajú nadšení z dobrodružstva. „Všetko najlepšie, ocko, všetci ťa veľmi milujeme,“ pripísala Kate k snímke, ktorá dojala tisíce ľudí z celého sveta a mnohí ju označili za najvydarenejšiu zo všetkých doteraz zverejnených záberov.  

Neskôr sa na Instagrame kráľovskej rodiny objavila ďalšia krásna fotografia. Tentokrát  si princ William užil so staršími deťmi deťmi koncert speváčky Taylor Swift a v zákulisí si so speváčkou urobili niekoľko spoločných záberov. Jednu zdieľala aj Taylor Swift a fanúšikovia ocenili krásne momentky tisíckami lajkov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie