Jasno
20°
Bratislava
Sidónia
23.6.2024
Sexi speváčka schytala kritiku za TIETO plavky: Sú vulgárne a všetko ti vidieť, píšu jej ľudia
Zdielať na

Sexi speváčka schytala kritiku za TIETO plavky: Sú vulgárne a všetko ti vidieť, píšu jej ľudia

Zdroj: Profimedia

Príťažlivá speváčka a obľúbená porotkyňa talentových šou rada predvádza svoje tvrdo vydreté krivky, no tentokrát podľa mnohých poriadne prestrelila. Pozrite sa, v akých úsporných plavkách tancovala!

Nicole Scherzinger (45) si pravidelne dáva do tela a výsledky svojho snaženia rada ukazuje. Na Instagrame zverejnila nedávno video, ako si zatancovala po boku svojho snúbenca a obliekla si plavky, ktoré síce odhalili jej perfektné krivky, no podľa ľudí boli ale veľmi nevkusné, píše denník metro.co.uk.

Niekdajšia členka skupiny Pussycat Dolls v súčasnosti prežíva šťastné životné obdobie. Vystupuje v muzikáli Andrewa Lloyda Webbera Sunset Boulevard na West Ende a doma má ragbyového hráča Thoma Evansa, ktorý ju v júni 2023 požiadal o ruku a nedávno sa zveril s tým, že to bol jeden z najšťastnejších dní jeho života. „Oženiť sa s ňou a založiť rodinu je niečo, čoho sa nemôžem dočkať,“ povedal v rozhovore pre Men's Health UK.

Nicole má však štyridsaťpäť rokov, a tak by sa so zakladaním rodiny asi mala poponáhľať. Mnohí hejteri dokonca vypisujú na sociálnych sieťach, že speváčka klame, a vek, ktorý uvádza, nie je skutočný. Podozrievajú ju, že je v skutočnosti aspoň o 4-5 rokov staršia, akurát si mladosť udržiava plastickými vylepšeniami. Či je to naozaj pravda, vie však len ona sama.  

V spomínanom tanečnom videu schytala Nicole poriadnu kritiku za plavky, ktoré si obliekla.  Podľa niektorých pripomína Borata, ďalší píšu, že sú nevkusné a vulgárne.  

„Nicole, toto daj preč, ukazuješ toho príliš. Nechaj prosím trochu priestoru pre predstavivosť,“ píše ďalší z čitateľov. Iný má pocit, že ani pózy, ktoré speváčka predvádza, nie sú príliš dôstojné.  

Isté je ale jedno, aj keby chcela, viac vykrojené plavky si už obliecť rozhodne nemôže, ukázala by tak úplne všetko... 

Súvisiace články

Najčítanejšie