Skoro jasno
16°
Bratislava
Blanka
16.6.2024
V jej šatách sa Kate Middleton zasnúbila: Návrhárku to však nakoniec zruinovalo!
Zdielať na

V jej šatách sa Kate Middleton zasnúbila: Návrhárku to však nakoniec zruinovalo!

Zdroj: Profimedia.sk

Asi všetci návrhári, ktorých šaty si Kate Middleton obliekla, neskrývali nadšenie. Konkrétny model sa totiž takmer okamžite vypredal a na odbyt išli aj iné kúsky. Autorku kultových modrých šiat, v ktorým sa Kate zasnúbila, však popularita zruinovala.

Jednoduché, no elegantné šaty, v ktorých sa Kate pred rokmi zasnúbila, išli na odbyt ako teplé rožky! Mnoho žien sa v nich totiž chcelo tiež zasnúbiť, preto ich vo veľkom vykupovali. Voľba Kate padla na model z dielne Danielly Helayel. Tá sa z obrovského záujmu zo začiatku tešila. Neskôr to však oľutovala. 

Samotná návrhárka si aj po rokoch spomína na deň zásnub, akoby to bolo včera. “Bolo to vzrušujúce. Nemali sme v štúdiu televízor… Všetci sme ale rýchlo vedeli, že si Kate obliekla naše šaty, pretože o štvrtej sa nám rozzvonili telefóny a už neprestali. Bolo to bláznivé,” priznala pre britský web dailymail.co.uk návrhárka. Spomínané šaty, ktorých cena bola 555 eur sa vypredali za pár hodín. Znie to neuveriteľne, no nasledujúci rok po zásnubách bola práve jej značka jednou z najpopulárnejších medzi celebritami. Hoci to celé vyzeralo ako rozprávka, tá sa však časom zmenila na nočnú moru. Helayel nakoniec oľutovala, že si Kate jej šaty niekedy obliekla. Prečo? Dopyt po nich bol taký veľký, že ženy nedokázali uspokojiť. Tlak neustáli jej zamestnanci a do roka všetkých 28 odišlo. Nakoniec sa na celý biznis vykašľala aj samotná Daniella a z firmy, pre ktorú navrhovala šaty, odišla. Založila si novú značku, tá však krátko po vzniku skrachovala. Aktuálne pracuje ako poradkyňa veľkých módnych značiek.

Profimedia.sk

Návrhárka s princom Williamom...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniella Helayel (@daniellahelayel)

Súvisiace články

Najčítanejšie