Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Vianočný príbeh dievčatka dojal celý internet: Na tento darček nikdy nezabudne
Zdielať na

Vianočný príbeh dievčatka dojal celý internet: Na tento darček nikdy nezabudne

Zdroj: Twitter/Julie Cordiner

Aj keď hodnotné a materiálne darčeky vedia prekvapiť a veľmi potešiť, snáď každému urobí najväčšiu radosť vlastnoručne pripravený darček od niekoho blízkeho, tak, ako aj v tomto príbehu.

Našli ste si niekedy pod stromčekom drobnosť či nejaký kreatívny výtvor, ktorý špeciálne pre vás vytvoril niekto, koho máte veľmi radi? Obyčajne to býva nejaké drobné prekvapenie, no hodnotu má nevyčísliteľnú. Najmä po rokoch, ak si ho uchováte ako spomienku na milovanú bytosť.

S kým bude tráviť Vianoce herečka Hana Gregorová?

Najkrajší vianočný darček

Všetko začalo špeciálnym projektom, ktorý mala 7-ročná školáčka počas dištančnej výučby vytvoriť do školy. Úlohou bolo nakresliť návrh vlastného vianočného svetra v rámci akcie Christmas Jumper Day, v ktorej sa žiaci snažili získať financie pre dobročinnú organizáciu Save The Children, píše Bored Panda.

Twitter/Julie Cordiner

​Návrh šikovnej školáčky našla neskôr jej babička Julie Cordiner a dostala skvelý nápad. Podľa vnučkinej predlohy jej uštrikovala krásny sveter, z ktorého bola rozkošná školáčka úplne nadšená a určite jej zostane ako krásna spomienka na starkú, aj keď z neho už vyrastie.  

Vôbec sa nečudujeme, že tento príspevok sa stal okamžite virálnym. V dnešnej dobe, keď sa dá úplne všetko kúpiť, sú takéto vyrobené darčeky od srdca vzácne ešte niekoľkonásobne viac. Krásne, však?

Twitter/Julie Cordiner

Súvisiace články

Najčítanejšie