Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tie ale vyrástli, na koho sa podobajú viac? Takto dnes vyzerajú dcéry Nicole Kidman
Zdielať na

Tie ale vyrástli, na koho sa podobajú viac? Takto dnes vyzerajú dcéry Nicole Kidman

Zdroj: Profimedia

Slávni manželia nikdy nezverejňovali tváre svojich dcér a zachytiť sa ich paparazzom podarilo naozaj len výnimočne. Pozrite sa, aké veľké slečny sú to dnes!

Austrálsko-americká herečka Nicole Kidman (54) má s manželom Keithom Urbanom (53) dve dcéry, Sunday Rose (13) a o dva roky mladšiu Faith Margaret, ktorú páru vynosila náhradná matka.

Nicole Kidman má už po 50-tke, no stále vyzerá fantasticky!

​Na Instagramoch oboch manželov však aktuálne fotografie detí nenájdete, zverejnili iba zopár snímok, keď boli ešte bábätká a odvtedy si súkromie svojich detí prísne strážia.

Dievčatá sú však v tínedžerskom veku a tak nemôžu sedieť zavreté doma, fotografom sa podarilo zachytiť ich napríklad vtedy, keď sa vybrali na koncert. Práve na týchto záberoch môžete vidieť, aké sú z nich veľké slečny a tiež to, že každá je iná. Čo poviete, sú viac po mame, alebo sa podobajú viac na otca?

Profimedia

Profimedia

Nicole Kidman prekvapila aj na vyhlásení Zlatých glóbusov, kde sa fanúšikom prihovorila síce online, ale urobila tak v spoločnosti manžela aj detí a tak celý svet konečne mohol detailne vidieť ich tváre. 

Profimedia

Nicole Kidman má okrem dvoch biologických dcér aj dve dospelé adoptované deti, ktoré po rozvode zostali v opatere ich otca, Toma Cruisa. Obe deti Cruisa a Kidman sa rozhodli žiť mimo záujmu verejnosti a s adoptívnymi rodičmi sa stýkajú iba zriedka. Nicole sa v minulosti vyjadrila, že rešpektuje aj to, že sa rozhodli po vzore otca zostať verní scientologickej cirkvi.

Súvisiace články

Najčítanejšie