Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Verešová sa pochválila vianočnými koláčikmi, ľudia ju vysmiali: Čo TO máš na plechu?
Zdielať na

Verešová sa pochválila vianočnými koláčikmi, ľudia ju vysmiali: Čo TO máš na plechu?

Zdroj: Instagram/Andrea Verešová Official

Vianoce sú tu už o pár dní a tak už mnohé rodiny začali s vypekaním vianočných koláčov. Svoje sladké výtvory napiekla s deťmi aj Andrea Verešová a takto to dopadlo!

Adventný čas väčšina z nás využíva nielen na kupovanie darčekov a zdobenie príbytkov, ale aj na pečenie medovníkov či iného obľúbeného vianočného pečiva. Túto milú aktivitu si nenechajú ujsť ani mnohé známe tváre. Pozrite sa, ako sa pieklo u rodiny známej modelky.

“Ako ste si užili 2.adventný víkend? My sme sa rozhodli upiecť naše obľúbené vianočné koláčiky (cukroví) podľa receptu od starej mamy. Deti sa na to vždy tešia a veľmi si to užívajú. A aj keď to väčšinou dopadne tak, že to čo napečieme zmizne rýchlejšie z pekáča ako to stihneme nazdobiť, alebo sa nám sem tam niečo pripáli, prípadne sa všetko nepodarí…Takže pre návštevy toho moc nezostane... Tak si hovorím, aj keď nie je všetko dokonalé, tak snaha sa predsa cení a dôležitejšie ako ciel je cesta a vynaložené úsilie… Takže milé ženy, nech robíte čokoľvek, nech sa Vám darí a nech to dopadne akokoľvek, dôležité je že to robíte s láskou a potešením!, napísala Andrea k fotografii s plechom, na ktorom boli pravdepodobne linecké kolieska.

Kým mnohých ľudí potešila a popriali jej krásny adventný čas, iní si okamžite potrebovali podrýpnuť.

 „Čo je to na tom plechu za patvary?“ napísala jedna z komentujúcich a niekoľko ďalších sa posmešne pridalo.

“My s nikým nesúťažíme a deti sa bavia, nemusí byť všetko dokonalé,” zareagovala pohotovo šikovná gazdiná, ktorá sa zjavne nikdy nezavďačí všetkým. Možno majú viacerí problém s tým, aké šteklivé fotografie neustále zverejňuje a potom jej to snaženie v zástere jednoducho neveria… 

Instagram/Andrea Verešová Official

Súvisiace články

Najčítanejšie