Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ako TO mohli? Ukázala svoje telo po pôrode, ľudia jej píšu, že je škaredá a nechutná
Zdielať na

Ako TO mohli? Ukázala svoje telo po pôrode, ľudia jej píšu, že je škaredá a nechutná

Zdroj: TikTok/@raisingroman0s

Mamičkou sa stala v mladom veku, no materstvo ju napĺňa a je pyšná na všetko čo zvláda a tiež na svoje tehotenstvom poznačené telo. Hoci sa snaží povzbudzovať ostatné mamy, sama sa nevyhla škaredej kritike.

Shannon otehotnela ako tínedžerka a v osemnástich sa stala mamičkou synčeka Romana. Na TikToku si získala tisíce fanúšikov, pre ktorých sa stala motiváciou, ako sa naučiť pozitívne vnímať svoje telo. Žiaľ, nie všetci jej fandia a pravidelne sa stretáva aj s urážkami hejterov.

Vedeli ste, že chudnúť sa dá aj takto? ​

Na svoje telo je pyšná

Shannon si získala popularitu najmä kvôli úprimným videám, v ktorých ukazuje svoju postavu po pôrode. Snaží sa ukázať, že nadváha, strie, či celulitída sú úplne normálne a neznamená to, že ak ich žena má, prestane byť krásna, píše denník The Sun.  

Mnohé ženy sa dostanú aj po viacnásobných pôrodoch do formy rýchlo a ich postavy vyzerajú senzačne, no nie u všetkých to funguje rovnako. Shannon je mladá, no v jej prípade tehotenstvo zanechalo viditeľné stopy a dobre vie, že nie je jediná, preto sa rozhodla, že sa nebude skrývať a podporí tak všetky ženy, ktoré svoje nové telá nevedia prijať.

TikTok/@raisingroman0s

​“Si ako chodiaca antikoncepcia!”

Aj takéto škaredé správy dostáva od ľudí, ktorí nepochopili jej zámer. Píšu jej, že je nechutná, tučná a škaredá a že kvôli nej radšej ani nechcú deti.

“Nikto by sa nemal hanbiť za svoje telo, pretože nespĺňa nejaké kritéria krásy,” odkazuje im mladá mamička, ktorá so zverejňovaním takýchto fotografií a videí nemieni prestať.

“Denne dostávam poďakovania od žien, ktoré oceňujú, že ukazujem materstvo aj z inej strany. Nepotrebujem súcit. Robím to preto, aby som ukázala, že aj toto je úplne normálne a patrí to k životu a materstvu,” dodáva Shannon.

Za nás má palec hore!

TikTok/@raisingroman0s

Súvisiace články

Najčítanejšie