Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Všetci si myslia, že ide o matku so synom, no pravda zaskočí aj vás! Videli ste už takúto babku?
Zdielať na

Všetci si myslia, že ide o matku so synom, no pravda zaskočí aj vás! Videli ste už takúto babku?

Zdroj: Profimedia

Sama sa matkou stala veľmi skoro a netušila, že jej dcéra bude na tom veľmi podobne a spraví z nej starú mamu v takom mladom veku!

Dvojnásobná mama Rosie Morant z Edinburghu sa stala babičkou vo svojich 34 rokoch, keď jej dospievajúca dcéra porodila syna Roxa.

Čo o svojej dcérke prezradila Marta Jandová?

Aká matka...

Rosie porodila dcéru Morgan, keď mala čerstvých 16 rokov a tak veľmi dobre vie, aké je to náročné, najmä v prípade, ak zostane mladé dievča slobodnou matkou, píše denník Metro. Vedela, že pravdepodobne aj starou mamou sa stane oveľa skôr, ako väčšina žien, no nečakala, že bude kočíkovať vnúča už krátko po tridsiatke.

„Ako Morgan rástla, vytvorili sme si skutočne blízky a otvorený vzťah,“ hovorí Rosie a dodáva, že boli viac ako sestry, ako matka s dcérou.

Rosie jej veľa rozprávala o svojej mladosti a o chybách, akých sa dopustila, a dúfala, že dcéra ich nebude opakovať. Keď jej v osemnástich oznámila, že je tehotná, bola veľmi rozrušená, no okamžite jej ponúkla pomoc a podporu.

Keď teraz varuje vnúčika a chodí s ním na prechádzky, všetci ľudia si myslia, že je to jej dieťa, pretože má ešte aj 10 ročného syna, ktorý vyzerá ako jeho súrodenec.

Profimedia

„Byť mladou babičkou má svoje pozitíva, pretože som stále fit a aktívna, môžem behať za Roxom a pomáhať,“ hovorí Rosie, ktorá si nevie zvyknúť iba na jedinú vec, a to oslovenie babka.

Poznáte takúto mladú babičku aj vy? Napíšte nám o nej!

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie