Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Neviete, čo baliť deťom na desiatu? Marta robí synovi balíčky, ktoré mu závidia všetky deti
Zdielať na

Neviete, čo baliť deťom na desiatu? Marta robí synovi balíčky, ktoré mu závidia všetky deti

Zdroj: Profimedia

Ak vám deti nosia zo školy nedojedenú desiatu, vyskúšajte to inak! Stavíme sa, že takéto chutné a pestré jedlo by zjedli do bodky!

Mamička Marta Szymborska začala s prípravou domácich snackových obedárov pre syna počas lockdownu, keď kvôli šíriacemu sa vírusu nemohli deťom jedlá pripravovať v škôlke. Teraz je z neho malý školák a každý deň sa teší, aké prekvapenie ho v krabičke čaká.

Čo o svojej dcérke prezradila Marta Jandová?

Školská desiata ako umenie

„Učiteľky mi povedali, že v škôlke sa všetky deti postavili okolo Filipa a nedočkavo sledovali, čo bude vo vnútri,“ spomína na svoje kreatívne desiatové začiatky mladá mamina.  

„Rada robím to, čo vykúzli môjmu synovi úsmev na tvári,“ hovorí sympatická Marta, ktorá žije v Anglicku, ale pochádza z Poľska. Snaží sa, aby jedlá pre jej syna boli veselé, kreatívne, ale tiež zdravé. Zo sendvičov či tvrdého syra vyrába rôzne rozprávkové postavičky či dinosaury a hoci mu dopraje aj trochu sladkého, v krabičkách prevláda zelenina a ovocie, píše denník Metro.

30-ročná kreatívna mamina si založila aj účet na Instagrame, kde si získava stále viac fanúšikov, ktorí sa jej kreatívnymi balíčkami pre syna inšpirujú.

Určite to zaberie trochu času na viac, ale výsledok je úžasný, čo poviete?  

Súvisiace články

Najčítanejšie