Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Z amatérskej vianočnej reklamy je HIT: Tento rozkošný chlapček si vás okamžite získa
Zdielať na

Z amatérskej vianočnej reklamy je HIT: Tento rozkošný chlapček si vás okamžite získa

Zdroj: Profimedia

Mnohí ľudia sa zhodnú v tom, že reklama, ktorú natočila šikovná mamina s dvojročným synčekom, by mohla pokojne konkurovať drahým reklamám, ktoré propagujú svetové značky.

Nedávno sme zverejnili vianočnú reklamu, na ktorú v predvianočnom čase čaká celý svet, a dnes vám ukážeme, čo natočila jedna mamina so svojím malým synčekom. Ani vo sne však nečakala, že svojím počinom zožne taký úspech. Ako sa táto reklama páči vám?

Rozkošný chlapček si získa aj vás

29-ročná mamička Lisa Norris pracuje v obchodíku s názvom “Ayton Mini Market,” ktorý vlastnia jej rodičia, ale iba na čiastočný úväzok, pretože má malého, iba dvojročného synčeka Lincolna.

Lisa si spolu s celou rodinou uvedomuje, že sa mnohí ľudia kvôli svetovej pandémii koronavírusu ocitli v ťažkej situácii po všetkých stránkach a preto sa rozhodla natočiť toto milé video. Jednak chcela odprezentovať ich rodinný obchodík a v rovnako tým chcela v predvianočnom období potešiť ľudí.

Pozrite sa na to čarovné VIDEO!

;

Reklamu so svojím synčekom natočila jednoducho na tablet a po menších úpravách vzniklo toto 90-sekundové dielo. Celá paráda ju vyšla na necelých 30 eur.

Malý Lincoln často pozoroval babičku, keď v obchode pracovala, a rád ju napodobňoval, preto mu aj týmto mamička splnila sen a spravila z neho skutočného obchodníka.

Mamičku nesmierne teší, že sa ľuďom reklama páči a mnohí ju dokonca označili za najkrajšiu vianočnú reklamu, akú doteraz videli. „Mnohí zákazníci nás chvália, keď prídu k nám do obchodu, a ďakujú nám, že sme im vykúzlili úsmev na tvári,“ povedala šikovná mamina pre denník The Sun.

Už teraz je isté, že tento rodinný obchodík bude mať raz kto prevziať. Ide mu to na jednotku!

Profimedia

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie