Zatiahnuté
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Známa herečka zobrala na akciu 15-ročnú dcéru, ale... Tínedžerke ľudia poriadne naložili!
Zdielať na

Známa herečka zobrala na akciu 15-ročnú dcéru, ale... Tínedžerke ľudia poriadne naložili!

Zdroj: Profimedia

Ľudia sa zhodli, že mladá slečna síce zdedila krásu po mame, ale čo sa správania týka, má ešte čo doháňať. Pozrite sa, ako sa na akcii plnej hviezd predviedla!

Herečka Naomi Watts (55) bola jedným z hviezdnych hostí prehliadky módneho domu Dior v New Yorku a na slávnostnú akciu prišla v spoločnosti svojej 15-ročnej dcéry Kai, ktorú má zo vzťahu s hereckým kolegom Lievom Schreiberom, píše hellomagazine.com. Z tínedžerky rastie skutočne krásna mladá dáma, no nedalo sa nevšimnúť si, že sa po celý čas tvárila oduto, akoby tam bola iba z donútenia.

Pôvabná blondínka, známa okrem iného z filmov King Kong, Kruh či Nič nás nerozdelí, ktorá má ešte o rok staršieho syna Sashu, vyzerala v bielych šatách ohromne. Jej dcéra mala na sebe svetrík za 4500 dolárov z dielne Dior a plisovanú dlhú sukňu s kvetinovým vzorom rovnakej značky s cenovkou 4900 dolárov. 

Profimedia

Tínedžerka sa na módnej show ocitla vo vycibrenej spoločnosti kolegýň jej mamy, ale ani to ju neprinútilo k tomu, aby na tvári vykúzlila aspoň náznak úsmevu. Miestami to vyzeralo, že Kai by radšej bola niekde úplne inde. 

Tínedžerku si všimli aj ľudia na sociálnych sieťach a jej oduté zábery vo veľkom komentovali. “To sa nedokáže aspoň trochu pretvarovať? Mame robí akurát hanbu!” napísala jedna z mnohých a pridali sa ďalší. “Vyzerá naozaj nešťastne. Taká pekná, ale vrcholne nesympatická,” písali ďalší. Našli sa aj takí, ktorí sa mladej slečny zastali a vyjadrili sa, že jej grimasy a zamračený výraz sú pre obdobie puberty úplne typické. Kto má doma tínedžerov, určite to dobre pozná...  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie