Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Najočakávanejšia vianočná reklama je tu: Darujme trochu lásky aj my
Zdielať na

Najočakávanejšia vianočná reklama je tu: Darujme trochu lásky aj my

Zdroj: youtube/Waitrose & Partners

Najkrajšie sviatky roka budú tentoraz síce iné, poznačené aktuálnou situáciou, no možno práve preto by sme si ich mali aj viac vychutnať.

Britský obchodný reťazec John Lewis je už roky známy dojímavými predvianočnými reklamami so silným príbehom. Tento rok prichádzajú s inou reklamnou kampaňou, na aké boli ľudia zvyknutí, a to preto, že všetci prežívame toto obdobie úplne inak, ako po iné roky.

Nenechajte si ujsť výnimočnú reláciu V siedmom nebi opäť v nedeľu o 20:35 na JOJke!

Darujme trochu lásky (nielen na Vianoce)

Nielen John Lewis, ale podobne aj všetky známe veľké spoločnosti pristupovali tento rok k vianočným reklamám inak. I keď v reklame „Daruj trochu lásky“ nie je koronavírus a aktuálna pandemická situácia nijako spomenutá, je cítiť, že veľká obchodná sieť sa zamerala na úplne iný príbeh, ako doposiaľ.

Najočakávanejšia vianočná reklama na rok 2020 sa zameriava na láskavé skutky, ktoré sú teraz pre všetkých dôležitejšie, ako nakupovanie drahých darov. Šéfka reklamnej spoločnosti, Pippa Wicks, uviedla, že chceli vytvoriť reklamu, ktorá bude vhodná pre obdobie, v ktorom sa teraz nachádzame. „Chceli sme vyslať správu o tom, že myslíme na druhých a pomáhame jednotlivcom aj rodinám v núdzi,“ a dodala, že všetky spoločnosti by sa teraz mali usilovať aj o pomoc druhým, nielen o to, aby predali veľa vecí. Táto vianočná reklama rozhodne nebude nikoho otravovať, práve naopak! Tento príbeh nám ukazuje, o čom by mali byť skutočné Vianoce...

;feature=emb_title

Súvisiace články

Najčítanejšie