Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Konečne ju ukázali! 16-ročná dcéra Julie Roberts spôsobila rozruch na červenom koberci
Zdielať na

Konečne ju ukázali! 16-ročná dcéra Julie Roberts spôsobila rozruch na červenom koberci

Zdroj: Instagram

Celebritní manželia si roky strážia súkromie a svoje tri deti nikdy nebrali na spoločenské udalosti. Vidieť tak ich tváre bolo vždy veľkou vzácnosťou. Až doteraz!

Jedna z najpopulárnejších a najkrajších herečiek sveta, Julia Roberts (53), má s manželom Danny Moderom (52) tri deti. Dvojičky Hazel a Phinnaeusa (16) a Henryho (14).

Sympatická dvojica sa dala dokopy pri natáčaní filmu Mexičan, od roku 2002 sú manželia a dnes aj rodičia troch detí v tínedžerskom veku.

Jeden z najstabilnejších hollywoodskych párov sa nikdy nezúčastňoval verejných podujatí s deťmi a odfotiť ich sa paparazzom podarilo len niekoľkokrát a to väčšinou niekde na prechádzke v parku. Dvojica rovnako svoje súkromie a tváre detí neukazovala ani na sociálnych sieťach, preto bolo veľkým prekvapením, keď sa Hazel odrazu ukázala na červenom koberci.

Krásna tínedžerka sa objavila na červenom koberci v Cannes po boku svojho otca a spolu sa vybrali na premiéru filmu Flag Day, ktorý Danny natáčal.

Profimedia

Slávny kameraman s dcérou okamžite upútali pozornosť práve preto, že pre Hazel to bola prvá naozajstná premiéra na takejto slávnostnej udalosti.

Hazel sa rozhodne netúžila predvádzať a zvolila skôr nenápadné retro krajkové šaty na gombíky v krémovej farbe a v rovnakom štýle boli aj čierne topánky s remienkom okolo členka. Jednoduchý konský chvost a prirodzená tvár bez mejkapu boli už iba čerešničkou na torte.

Pre mnohých možno nudné, iní naopak ocenili, že Hazel je celá mama a to nielen výzorom, ale aj prirodzenosťou.

Čo poviete, podobá sa na svoju slávnu mamu?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Metro Society (@metrosocietyph)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JastrzabPost.pl ? (@jastrzabpost.pl)

Súvisiace články

Najčítanejšie