Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Názlerová detailne opísala 3-týždňové peklo s koronavírusom: Tak toto by zložilo každého!
Zdielať na

Názlerová detailne opísala 3-týždňové peklo s koronavírusom: Tak toto by zložilo každého!

Zdroj: Instagram

Populárna moderátorka televízie JOJ už dlhé týždne bojuje s koronavírusom. Renáta Názlerová priznala, čím všetkým si prešla. Toto by nikto nechcel zažiť!

Moderátorka na vlastnej koži zažila silu koronavírusu, s ktorým bojuje už tri týždne! Populárna bruneta bola natoľko oslabená, že nedokázala stáť na vlastných nohách a vysoké horúčky ju trápila dlhých desať dní. Aký bol u nej priebeh?

​"V jeden večer, bez toho, že by mi čokoľvek predtým bolo, som pocítila ukrutné bolesti v hrudníku. Na druhý deň ráno som si robila antigénový test, vyšiel negatívny. To už som ale mala plné dutiny a v ten deň večer už aj teplotu 38.6. Do druhého dňa sa nočné teploty vyšplhali na 39.6 a cez deň som mávala sviežich 38.5 plus mínus. K tomu bolesti kĺbov, svalov, mihalníc. Bola som tak slabá, že som mala problém udržať sa na nohách, doslova..." opisuje prvé dni choroby. "Vôbec si nepamätám, ako plynul čas, registrovala som len záchvaty kašľa a manžela, ktorý sa snažil dostať do mňa čaj a lieky. Stratila som komplet čuch a chuť. Jedinú chuť, ktorú rozoznávam, je sladké. Nie som schopná nič normálne zjesť, pretože ma potom napína na zvracanie. Teploty trvali 10 dní." priznala bruneta. 

Názlerová podrobne opísala aj lieky, ktoré brala a poskytli jej aj monoklonálne protilátky. Hoci je z najhoršieho vonku, liečiť sa bude ešte dlho. "Nechcem ani domyslieť, aký priebeh by u mňa covid mal, keby som očkovaná nebola... Verím, že už to nejako dobojujem," dodala na záver. 

Súvisiace články

Najčítanejšie