Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Zmenou jedálnička schudla 40 kíl: Jej recepty sa stali hitom a pomôžu každému
Zdielať na

Zmenou jedálnička schudla 40 kíl: Jej recepty sa stali hitom a pomôžu každému

Zdroj: Instagram/rosiebreenx

Dá sa zbaviť nadváhy bez toho, že by ste sa úplne vzdali svojich obľúbených jedál? Tejto mladej žene sa to podarilo a prezradí vám, ako na to!

25-ročná Angličanka Rosie Breen bojovala so svojou nadváhou od tínedžerských čias, no najviac pribrala na univerzite, kde stravovala najmä hotovými jedlami, polotovarmi a veľkým množstvom chleba.

Keď sa Rosie dostala na váhu 114 kilogramov, rozhodla sa, že musí nutne zmeniť svoj životný štýl. Nadváha jej spôsobovala nielen zdravotné problémy, ale aj psychické,  a k svojmu telu mala absolútny odpor.

Dnes už veľmi úspešná blogerka sa po ukončení školy pustila do chudnutia, no rozhodla sa, že nebude skúšať žiadne „zázračné“ diéty a namiesto toho sa začala učiť, ako svoje obľúbené jedlá navariť zdravšie a ľahšie.

Rosie sa priznala, že do tej doby nevedela pripraviť ani praženicu, no zdravé varenie zobrala ako výzvu a začalo ju to veľmi baviť. V podstate sa nezriekla žiadneho z obľúbených jedál, akurát sa naučila vysoko kalorické ingrediencie nahrádzať zdravšími a menej kalorickými surovinami a tiež si zmenšila veľkosť porcií.

Zmenou stravovacích návykom a pravidelným pohybom sa mladej žene podarilo zhodiť takmer 40 kilogramov. Svoje rady a tipy na zdravé varianty obľúbených pokrmov zverejňuje pravidelne aj na Instagrame, kde má obrovské množstvo fanúšikov.

Postupne začala vymýšľať ďalšie nové zdravé recepty a nahrádzala nimi tie nezdravé a jej popularita natoľko rástla, že sa z jej koníčka stala práca, ktorú má veľmi rada a maximálne ju napĺňa, píše Daily Star.

Pre všetkých fanúšikov je obrovským vzorom, pretože vďaka zdravej strave a pravidelnému pohybu dokázala za rok schudnúť na 76 kilogramov a pokračuje ďalej! 

„Keď som schudla, začala som na seba pozerať inak. Celkovo sa zmenilo moje myslenie a naučila som sa mať rada samu seba. Je to skvelý pocit,“ doplnila Rosie, ktorej už dokonca vyšla aj prvá kniha plná zdravých a chutných receptov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie