Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Zavšivavená žena musela vyhľadať odborníkov: Z toho, čo jej našli vo vlasoch, vám bude zle
Zdielať na

Zavšivavená žena musela vyhľadať odborníkov: Z toho, čo jej našli vo vlasoch, vám bude zle

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Toto video si na sociálnych sieťach pozrelo niekoľko miliónov ľudí a mnohým prišlo pri týchto záberoch zle od žalúdka. Stavíme sa, že niečo takéto ste ešte nevideli!

Šokujúce video uverejnila na TikToku spoločnosť s názvom „The Lice Angels,” čiže “Vší anjeli.” Títo odborníci pomáhajú ľuďom zbaviť sa vší a väčšinou k nim prichádzajú klienti v tej najhoršej, totálne zúfalej fáze, rovnako ako táto mladá žena.

V strašidelnom videu môžete vidieť, ako odborníci vyčesávajú z vlasov istej ženy doslova tisíce vší potom, ako si myslela, že ich vyhubí zafarbením vlasov.

Jej mama, ktorá ju priviedla, dodala, že vyskúšali všetky bežne dostupné prostriedky, no keď nič nezabralo, dcéra si ešte vyskúšala naniesť na vlasy farbu v nádeji, že ich vyhubí, píše The Sun.

Rôzne babské recepty proti všiam môžu účinkovať možno hneď na začiatku, alebo skôr ako prevencia, no keď sa už vši premnožia, zaberie jedine ich mechanické vyčesanie v kombinácii s prostriedkami proti všiam.

Uff, toto je naozaj silná káva, aj vás popri sledovaní videa začala svrbieť celá hlava?

@theliceangels HAIR DYE DOES NOT KILL LICE. BUT WE DO ??‍♀️⚠️ #Pink #Pinkhair #Lice #Fyp #theliceangels #Organic #Weship ♬ original sound - The Lice Angels

Najčítanejšie