Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Veľký horoskop na JÚL: Koho čaká letná romantika a kto zažije búrky vo vzťahu?
Zdielať na

Veľký horoskop na JÚL: Koho čaká letná romantika a kto zažije búrky vo vzťahu?

Zdroj: Profimedia

Začali sa prázdninové mesiace a leto máme v plnom prúde. Ste zvedaví, čo si pre vás na mesiac júl pripravili hviezdy?

Na čo všetko sa môžete tešiť, a čoho sa naopak vyvarovať, to si prečítajte v horoskope na mesiac júl!

Čo nové má v živote speváčka Katka Knechtová?

Baran

Baranom hviezdy na začiatku prázdnin želajú. Predovšetkým nezadaní sa môžu tešiť na zaujímavé známosti, ktoré im ozvláštnia letné dni. Hviezdy v prvých dvoch dekádach sľubujú temperamentnú spoločnosť. Na pracovisku to tiež nebude nuda. Pestrá škála úloh otvára možnosť kariérneho rastu. Nezľaknite sa projektu, s ktorým zatiaľ nemáte žiadne skúsenosti. V poslednej dekáde dbajte viac na odpočinok.

Profimedia

Býk

Prvá júlová dekáda je zaťažená nepriaznivou kvadratúrou Venuše s Uránom. Páry musia počítať s odlúčením, ktoré hlavne Býci zle znášajú. Tiež pracovná sféra v tejto dobe vykazuje napätie. Chcete nadriadených presvedčiť o svojej pravde, ale neponúkate pádne argumenty. Namiesto diskusií ho radšej prekvapte svojimi výsledkami. Od 22. júla vás negatívne ovplyvňuje aj Slnko. To je tá správna doba na oddych a dovolenku.

Blíženci

Zvýšený záujem opačného pohlavia je v júli vodou na váš mlyn. Blíženci sú spoločenskí tvorovia, ktorí nemajú s komunikáciou ťažkosti. Do 21. vám hviezdy doprajú vskutku výnimočné zážitky, potom príde vytriezvenie. Namiesto perspektívneho vzťahu tak počítajte skôr s prázdninovými románikmi. V zamestnaní stihnete veľa práce v rekordne krátkom čase. Môžu sa ale vyskytnúť problémy s adekvátnou odmenou.  

Profimedia

Rak

Milí Raci, štart prázdnin vás ženie k priateľom, ktorí sú alfou a omegou vášho programu. Aj láska kvôli nim pôjde bokom! Zmení sa to až v poslednej dekáde, kedy vám cez cestu prebehne atraktívny náprotivok. Nehanbite sa dať najavo svoje sympatie. Na pracovnom poli sa síce vyskytujú prekážky, ale len preto, aby chuť víťazstva bola ešte výraznejšia. Nadriadení oceňujú vaše nápady i pracovné nasadenie.

Lev

Začiatok prázdnin očakávajú Levy s veľkou nádejou v duši. Väčšina mesiaca však nebude zodpovedať očakávaniam. Do 21. je Venuša v nepeknej kvadratúre s Uránom, preto v láske podliehate ilúziám. Nová známosť vás môže ťahať za nos! V zamestnaní to vyzerá oveľa lepšie. Do 10. stihnete veľa povinností, potom je rozumnejšie nahlásiť termín letnej dovolenky. Komunikácia s nadriadeným viazne a hrozia konflikty.

Profimedia

Panna

Hoci je leto symbolom vášne a nezabudnuteľných románikov, Panny aj tento rok zostávajú voči týmto lákadlám imúnne. Introvertné naladenie vás uzatvára pred spoločnosťou, ale hviezdy ukazujú, že sa okolo vás motá jeden neodolateľný náprotivok! Od 22. júla sa situácia mení vplyvom pekného trigonu Venuše s Plutom. Prvá dekáda je ošemetná v zamestnaní aj na rodinnej pôde. Nepresadzujte svoje za každú cenu.

Váhy

Ani na štarte dovolenkového obdobia sa Váhy nedokážu odstrihnúť od pracovných povinností. Ste v rozlete a nehodláte prestávať z dôvodu dátumu v kalendári. Pracujete na sebe a snažíte sa profesijne posúvať. Po 10. môže dôjsť k malému zakopnutia. Opatrní buďte v úradných záležitostiach. Žiadna neprávosť v tejto dobe neprejde bez povšimnutia! Láska vám praje a singles sa môžu tešiť na nový objekt záujmu.

Profimedia

Škorpión

Milí Škorpióni, vstupujete do náročného mesiaca, ktorý skúša vaše odhodlanie a vytrvalosť. Na pracovisku sa nespoliehajte na to, že v čase dovoleniek vám všeličo prejde. Nadriadení sú naopak veľmi nároční a neodpustia vám žiadne resty. Od 11. júla vám Merkúr pomáha dohnať termíny a dokonca sľubuje aj finančné prilepšenie. V poslednej dekáde pozor na stres. Bude vás vyčerpávať fyzicky, psychicky i zdravotne.

Strelec

Aj keď sú prázdniny v plnom prúde, Strelci nezaháľajú. V polovici mesiaca sú veľmi čulí a šance na profesijný rast sú viac než vysoké. Pozor, aby nadriadení splnili všetko, čo vám sľubujú. Do 21. júla vám tiež pomáha Venušin Trigon. Opačné pohlavie je z vás paf a jeden ctiteľ bude vskutku váš typ. Otázkou zostáva, či budú sympatie rovnako vrelé aj za pár dní. V poslednej dekáde sa snažte neprepínať sily.  

Profimedia

Kozorožec

Zrodenci Kozorožca sa môžu tešiť na mesiac plný milostných radovánok! Do 22. júla čerpáte z blahodarného trigonu Venuše, vďaka ktorej sa ocitnete sa v blízkosti atraktívneho náprotivku! Využite každú príležitosť na randenie na maximum. Na pracovisku to bohužiaľ také radostné nebude. Vplyvom Merkúru a Pluta sa cítite vyčerpaní a máte o sebe pochybnosti. Nebojte sa hovoriť o svojich starostiach aspoň s rodinou.

Vodnár

Nálada nie je na začiatku prázdnin najveselšia. Optimizmus sa vám vyhýba oblúkom, vplyvom opozície Marsu so Saturnom ste psychicky i fyzicky unavení. Očakávania na pracovisku sa nenaplnia, naopak hrozia komplikácie. Sklamanie môžete zažívať aj vo vzťahoch. Nevzdávajte sa predčasne a verte, že júl môže všeličo vylepšiť. Nepočítajte s podporou alebo pomocou rodiny, ak si o ňu výslovne nepožiadate.

Profimedia

Ryby

Zrodenci Rýb vstúpia do júlového programu rozvážne. Prvá dekáda sa nesie v duchu nerozhodnosti a nečinnosti. Ani milostné vzťahy vám nedokážu vliať potrebný elán do žíl. Potom stretnete človeka, kvôli ktorému sa denný rytmus úplne zmení. Tiež zamestnanie nevyzerá spočiatku nijako sľubne, ale nakoniec sa budete radovať z úspechu. Do 27. júla dokonca môžete získať lukratívnu pracovnú ponuku.

Súvisiace články

Najčítanejšie