Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Jej vtipné príspevky o dovolenkových nástrahách sú hitom: Aj ľudia s nadváhou chcú cestovať!
Zdielať na

Jej vtipné príspevky o dovolenkových nástrahách sú hitom: Aj ľudia s nadváhou chcú cestovať!

Zdroj: TikTok/itsmaryfran

Každý človek, ktorý už cestoval, sa isto stretol s nejakými problémami či komplikáciami, ktoré musel riešiť. Ale zamysleli ste sa niekedy nad tým, s čím všetkým sa pravidelne stretáva na dovolenke osoba s výraznou nadváhou?

27-ročná Mary Fran Donnelly má na sociálnych sieťach už viac ako 6-miliónov fanúšikov, ktorí fandia jej príspevkom o cestovaní obéznych ľudí. Snaží sa upozorňovať na nástrahy a nedostatky, s ktorými sa každý väčší človek stretne na dovolenke, avšak podáva to veľmi vtipným a trefným spôsobom.

Sériu príspevkov a videí nazvala Traveling As A Fat Person” a na začiatku určite netušila, že sa stanú také populárne.

 

 

Sama sa nazýva tučnou, no rozhodne sa neľutuje a nesmúti, práve naopak. Chce normálne žiť a užívať si všetko tak, ako ostatní, avšak nie vždy je to možné. Napríklad pri cestovaní a v hoteloch sa stretáva s nejedným problémom a vtipne a trefne naňho upozorní.

“Zmestím sa vôbec do sedadla v lietadle? Obopne ma bezpečnostný pás? Neprasknú podo mnou stoličky pri bazéne? Nájde sa pre mňa dostatočne veľká osuška?” To sú len niektoré zo situácii, pri ktorých podľa Mary Fran zistila, že na ľudí s vyššou hmotnosťou jednoducho nemyslia.

@itsmaryfran

Traveling as a Fat Person Episode 2

♬ original sound - Mary Fran

 

I keď sú jej príspevky humorné a brané s nadhľadom, verí, že mnohí prevádzkovatelia hotelov a reštauračných zariadení si uvedomia, že aj človek s nadváhou, ktorý si za služby zaplatí, by ich mal možnosť rovnako využívať, ako človek štíhly.

 

Čo si o tom myslíte vy? Stretli sa sa na dovolenke s podobnými problémami?

@itsmaryfran

Because Tik Tok thinks I’m bullying MYSELF, here’s the re-upload for the besties

♬ original sound - Mary Fran
@itsmaryfran

Body Positive Check Point ?

♬ Folding Chair - Regina Spektor

Súvisiace články

Najčítanejšie