Jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Neuveriteľná premena 170 kilovej ženy: Pohľad na jej obézne telo vás zabolí
Zdielať na

Neuveriteľná premena 170 kilovej ženy: Pohľad na jej obézne telo vás zabolí

Zdroj: Profimedia

Claire bola jedlom doslova posadnutá, no uvedomila si, že keď ihneď nezmení svoj život, bude to práve jedlo, ktoré by ju zabilo. Našťastie, zmena sa podarila a dnes je z nej úplne iný človek.

Claire Burt (28) z Nového Zélandu pracovala ako opatrovateľka detí, no kvôli extrémnej váhe jej aj táto činnosť spôsobovala problémy.

Aj Zuzka Vačková zmenila svoj životný štýl a inšpiruje mnohé ženy!

Claire sama o sebe povedala, že bola jedlom posadnutá a kvôli nemu sa správala ako šialená. Nič iné pre ňu nebolo dôležité, nezdravá strava v obrovských množstvách bola pre ňu ako droga. Za deň bez problémov zjedla aj desať hamburgerov alebo dve veľké pizze, okrem iného.

Kvôli nadváhe a veľkej postave si v detstve zažila šikanu od spolužiakov, zažila anorexiu aj bulímiu a nakoniec opäť skončila pri prejedaní a obrovskej nadváhe. Dnes si už dokáže priznať, že to, čo prežívala, nebol život, ale smutné a bolestné prežívanie, píše magazín Stuff.

Profimedia

Obézna žena jedného dňa jednoducho vedela, že to takto už ďalej nejde a navštívila odborníkov. Lekár jej po sérií vyšetrení odporučil chirurgické zmenšenie žalúdka, čo následne aj podstúpila. Po zahojení rán zmenila celkovú životosprávu, začala sa viac a viac hýbať, až dosiahla fantastický výsledok, mínus 87 kilogramov.

„Zmenšenie žalúdka mi zachránilo život!“ dodáva dnes už o polovicu chudšia mladá žena, ktorá verí, že jej príbeh bude inšpiráciou pre ďalších ľudí, ktorí sa cítia kvôli obezite uväznení vo svojom vlastnom tele.

Klobúk dole, fantastická premena!

Súvisiace články

Najčítanejšie