Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Chcela si vylepšiť postavu po pôrodoch, teraz TO ľutuje: Takto jej plastika zničila telo
Zdielať na

Chcela si vylepšiť postavu po pôrodoch, teraz TO ľutuje: Takto jej plastika zničila telo

Zdroj: Profimedia

Cvičením sa jej neporadilo vrátiť krivky do pôvodného stavu, tak si postupne našetrila na plastické zákroky. Ani vo sne ju nenapadlo, že by mohla dopadnúť takto!

Mamička troch detí Samantha (28) z Birminghamu túžila po dokonalom tele a za vysnívanými zákrokmi vycestovala až do Mexika. Namiesto krajších a príťažlivejších kriviek ju však čakal doslova horor.

“Vždy som túžila po tom, aby som po narodení detí mala opäť postavu, na akú som bola zvyknutá predtým. Cvičenie ani diéty mi však nepomohli dostatočne a tak som si pomaly šetrila na vylepšujúce zákroky,” cituje Samanthu Daily Mail. Tá dnes veľmi ľutuje, že sa takto rozhodla.

Chcela byť krajšia, takmer prišla o život

Naplánovanú mala liposukciu, vytvarovanie prsníkov a vloženie prsných implantátov a tiež odstránenie nadbytočnej kože v oblasti brucha. Toto všetko jej malo pomôcť k dokonalej postave, namiesto toho ju však čakala hotová katastrofa a boj o holý život.

Dva dni po operácii sa začala mať šialené bolesti, extrémne opuchy a z prsníkov jej vytekal hnis. “Nedokázala som sa ani pohnúť, nič som nemohla zjesť, myslela som si, že zomriem,” opisuje chvíle hrôzy trojnásobná mamička.

Profimedia

Samantha dostala infekciu, kvôli ktorej jej začali odumierať tkanivá, keby ju nakoniec nezachránili lekári vo Veľkej Británii, pravdepodobne by dnes už nežila.

Plastický chirurg z Mexika jej reklamáciu neuznal a tvrdí, že jej organizmus extrémne zareagoval a svoje zohrala aj slabá imunita, čomu pripisuje aj zlé hojenie jaziev. Lekári v Británii, ktorí mamičku zachránili, sú však presvedčení, že operácia bola vykonaná neodborne a komplikácie nastali práve vinou lekára.

Profimedia

Mamička je z najhoršieho vonku, no jej telo vyzerá strašne. Prsia sú asymetrické a veľké jazvy sú také viditeľné, že ich nezakryje ani väčšia bielizeň. Samantha navyše trpí pocitmi úzkosti a v panike sa budí niekoľkokrát za noc.

Hoci sa teraz bojí akýchkoľvek ďalších operácií, v budúcnosti by si chcela nechať aspoň čiastočne upraviť tie najviac zbabrané zákroky, avšak zverí sa už len skúseným odborníkom vo vlastnej krajine. A čo radí ostatným ženám? “Nenechajte sa zlákať lacnejšími cenami v zahraničí a radšej si zaplaťte viac a preverte si dôkladne odborníka, ktorému sa zveríte do rúk," ona sama dala iba na recenzie na internete, a takto dopadla…  

Profimedia

Zuzka Vačková vyzerá fantasticky a zdravým životným štýlom je pre mnohé ženy inšpiráciou!

Súvisiace články

Najčítanejšie